Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Iz Mlinara otišao zadnji Škojin menadžer, pojačanja u Wienerbergeru, nova direktorica kod Ivice Milotića…

04. Kolovoz 2020.
Ivica Milotić

Dominik Nikolić nije više član Uprave MLINARA. Bio je u Upravi od 2011., i posljednji je menadžer iz 'Škojine garde' koji je sudjelovao u upravljačkoj strukturi za vrijeme vlasničke tranzicije, nakon što je prošle godine fond MID EUROPA preuzeo većinsko vlasništvo od Mate Škoje. Na čelu MLINARA od ožujka je Mislav Galić, a druga članica Uprave od studenoga prošle godine je Lena Habuš.

Filippo De Fraja Frangipane i Marko Šustić novi su članovi Uprave karlovačkog WIENERBERGERA.

Valentina Radovčić nova je direktorica u HISTRISU iz Poreča. Tvrtka je sljednica ISTARSKIH SUPERMARKETA i ostala je u vlasništvu Ivice Milotića, ali je on glavninu biznisa, odnosno lanac trgovina prošle godine prodao omiškom STUDENCU, odnosno poljskom fondu Enterprise, koji je preuzeo i PAN-PEK.  

Mirko Tatalović novi je član NO-a CROATIA AIRLINESA.

EUROCABLE GROUP prebacio je sjedište iz Zagreba u Jakovlje.

Nastavlja se priča o propasti E-KOLEKTORA. Branko Smrtić imenovan je za privremenog stečajnog upravitelja, nakon što je tvrtka u veljači zatražila pokretanje stečaja.  

CARGO PARTNER opozvao je prokuru Robertu Galbavyju.

Završeno je čišćenje vlasničke strukture u osječkoj GRAVIJI. Vladimir Držaić nije više suvlasnik, pa je tvrtku u potpunosti preuzela obitelj Ravlić – vlasnici su Tomislav Ravlić i Iris Ravlić.

Anja Rukavina nije više prokuristica u tvrtki OVERSEAS TRADE Co Ltd.

Angelo Lo Vecchio nije više direktor u tvrtki ADECCO HRVATSKA. Promijenjeno je i dvoje članova NO-a. Nikola Milosavljević novi je zamjenik predsjednika NO-a umjesto Francesca Ugliana, a Miharla Jugović ušla je u NO umjesto Ane Brčine.

Dmitry Ivanov novi je direktor tvrtke GLOBUS EXCLUSIVE umjesto Denisa Krebelja.

Jeromos Horváth, vlasnički je i upravljački preuzeo tvrtku VIDAS iz Goričana od Lászla Verrasztóa

Višnja Bilandžić nije više direktorica u tvrtki BINĐO iz Ivanić-Grada, koju nastavljaju voditi kao direktori i suvlasnici Bojan Bilandžić i Lovro Bilandžić.

Argjend Haziraj novi je vlasnik i direktor ARĐENTA iz Novske umjesto Xhafera Haziraja.

Nepuna dva mjeseca nakon što je imenovan za direktora RIJEKATANKA Antonio Vukov i vlasnički je preuzeo tvrtku od Zorana Ćorića.

Vlasnica FELIKS REGULACIJE iz Slavonskog Broda Vesna Opačak opozvala je Marinu Opačak Bilić iz Uprave tvrtke.

Suvlasnik i dosadašnji prokurist C.P.I. EXPERTUSA iz Zagreba Davor Stanić i dosadašnji direktor Silvio Erić zamijenili su upravljačke pozicije. Sad je Stanić direktor, a Erić prokurist.

TEHNIKA ZAPREŠIĆ izbrisana je iz Sudskog registra nakon pripajanja tvrtki majci LUKA TRGOVINI.

Frane Novaković novi je član Uprave TECTRE iz Tugara (Omiš), a Slavici Novaković dodijeljena je prokura.

Goran Milić novi je član NO-a KOMBELA iz Belišća umjesto Zlatka Marušića.

Mijat Kurtušić novi je predsjednik NO-a tvrtke GTG VINKOVCI umjesto opozvanog Marija Naglića.

Vlasnik ŠIPAD KOMERC – DRVA ZAGREB Boris Hrnjkaš povukao se s direktorske pozicije i dodijelio si prokuru, a za direktora je imenovao Zlatana Matuzovića.

Marijan Rački novi je član NO-a KOMUNALCA iz Vrbovskog umjesto Antona Mancea.

25. travanj 2024 17:55