Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Izvršnom direktoru Fortenove nova operativna funkcija, Rukavina, Ćosić i Dujmić bez novog mandata u Upravi HEP-a, novi član Uprave Tommyja…

17. Siječanj 2022.
Fabris Peruško i Andrej Dean

Izvršni direktor FORTENOVE i predsjednik Uprave BELJE PLUSA Andrej Dean dobio je treću operativnu funkciju. Imenovan je novim direktorom BELJE AGRO-VET PLUSA umjesto Dražena Hižmana.

HEP je 'prepolovio' Upravu. Upravu su napustili Nikola Rukavina, koji je na toj poziciji bio od 2008., te Saša Dujmić, koji je u Upravi bio od 2014. i Marko Ćosić, koji je bio njezin član od 2018. Novi mandat dobili su predsjednik Uprave Frane Barbarić, Petar Sprčić i Tomislav Šambić.

Nakon nedavnih vlasničkih promjena uslijedile su i promjene u Upravi SUPERNOVE, pa su tako Petra Maria Michelatsch i Carl Marcus Pfeiffer postali su novi direktori SUPERNOVE BRANIMIR, SUPERNOVE SLAVONSKI BROD, SUPERNOVE KARLOVAC, SUPERNOVE BUZIN, SUPERNOVE KOPRIVNICA i SUPERNOVE COLOSSEUM, a direktorsku poziciju u tim tvrtkama napustio je Paul Merdžo. Promjena se dogodila i u SUPERNOVOJ CVJETNI, gdje je Frank Philipp Albert prestao biti direktor.

Dosadašnji član NO-a INA-INDUSTRIJE NAFTE Damir Mikuljan imenovan je njegovim novim predsjednikom umjesto Damira Vanđelića. Odboru su se također pridružili Davor Filipović i Branimir Škurla, a napustio ga je Luka Burilović.

Zoran Mikulić postao je novi član Uprave TOMMYJA.

Nastavljaju se vlasničke promjene u tvrtkama Stipe Matića, pa je tako M SAN GRUPA pripojila M SAN ULAGANJA. Također, njegova AGRO INVEST GRUPA preuzela je POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENI KONCERN VALPOVO u kojem Matić do sada bio jedini vlasnik. 

Manfred Oswald Kühner postao je novi član NO-a DM-DROGERIE MARKTA umjesto Petre Gruber.

Majda Namačinski imenovana je novom prokuristicom tvrtke ROCHE umjesto Tamare Pirker.

Martina Dobranović postala je nova članica Uprave CS COMPUTER SYSTEMSA, a Stjepan Šipek više nije tvrtkin prokurist.

Igor Butorac postao je novi član Uprave HRVATSKOGA NOGOMETNOG KLUBA RIJEKA umjesto Zlatana Hreljca.

Andrija Peričić postao je novi direktor TVORNICE FARMACEUTSKE AMBALAŽE umjesto Mateje Peričić.

BOBO TRGOVINA pripojena je tvrtki JULIUS MEINL BONFANTI.

Nakon što je u prosincu ugašen ULJANIK PROIZVODNJA OPREME, tvrtka je sada i službeno izbrisana iz Sudskog registra.

26. travanj 2024 13:04