Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Nizozemski fond angažirao Presečkog umjesto Žuvanića, pojačanja u Upravi Calucema, vlasnik Istra betona povukao se iz upravljanja…

21. Prosinac 2021.
Roland Žuvanić

Filip Presečki imenovan je zastupnikom hrvatske podružnice nizozemskog nekretninskog fonda WPC AGRO II 17-17 B.V. umjesto Rolanda Žuvanića. Presečki je zamijenio Žuvanića i na poziciji direktora u tvrtki ZAKUP AGRO 4 i tvrtki LOZNICA, obje u vlasništvu nizozemske tvrtke CPA 17 PAN-EUROPEAN HOLDING COÖPERATIEF U.A., te sve tri tvrtke dijele iste članove uprava. Presečki je partner Rolanda Žuvanića i Anamarije Žuvanić i direktor u zajedničkoj tvrtki ŽUVANIĆ I PARTNERI.

Raul Manuel Gonzalez Rodriguez i Jorge Bonnin Bioslada pridružili su se Upravi CALUCEMA.

Vlasnik ISTRA BETONA i ISTRA BET GRADNJE Rade Kolić povukao se iz upravljanja i preuzeo prokuru u obje tvrtke. Za jedinog člana Uprave imenovao je Ivu Miličića u ISTRA BETONU, a Marka Škaricu u ISTRA BET GRADNJI, koja je dosad bila tvrtka kći ISTRA BETONA, a sad su joj suvlasnici Kolić, Škarica i Miličuć.

Andrej Zrilić, koji je od 2020. direktor FOOD INTERNATIONALA, preuzeo je vlasništvo od njemačke tvrtke TRUSTCOM GMBH, koja se do ožujka zvala ATM & GLMT GMBH, a u kojoj je direktor zajedno s Ivicom Zrilićem.

Ante Topalović postao je novi predsjednik NO-a bjelovarske tvrtke VODNE USLUGE umjesto Davora Štefeca, Dalibor Dombović postao je njegovim zamjenikom umjesto Marija Pešića, a Adela Zobundžija, Andrej Bublić i Tomislav Miklić postali su novi članovi Odbora nakon Nike Pinjuha i Dragice Valentića.

Vlasnik tvrtke KONES-BI Ivan Bek povukao se s direktorske pozicije na kojoj je bio od 1997. Tvrtku iz Velikog Pašijana (Garešnica) vode dosadašnji članovi Uprave Vilhelm Bek i Davorin Bek.

Tvrtka BRODOSPLIT-MONTAŽA promijenila je naziv u OPREMANJE BRODOVA, a Ivan Grgić postao je novi član Uprave koji samostalno zastupa tvrtku umjesto Deana Jurića. Tomislav Čorak postao je novi predsjednik NO-a umjesto Nevena Balića, Luka Čadež novi zamjenik predsjednika umjesto Gorana Tenžere, a Muradif Horić postao je novi član Odbora umjesto Teje Jerković.

APSOLON si je pripojio tvrtku kći SENSE DIGITAL.  

Vladimir Puljko postao je novi član NO-a AUTO PROMETA SISAK umjesto Duška Ralića.

Ivan Potkrajčić postao je novi član Uprave VILLE DUBROVNIK.

Boris Mikšić prenio je sa sebe suvlasništvo u CORTECROSU sa svoje američke tvrtke CORTEC CORPORATION LTD. Direktor Ivan Rogan ostao je manjinski suvlasnik (20%).

Luka Škacan postao je novi direktor tvrtke MIPS umjesto Zlatana Crnića.

18. travanj 2024 04:06