Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Nova promjena u Upravi Mlinara, smjena u Rijeci na čelu prijestolnice kulture…

19. Lipanj 2020.
Marin Picukarić

Marin Picukarić nije više član Uprave MLINARA, u kojoj je bio od 2011. Ova promjena dogodila se dva mjeseca nakon što je Mislav Galić imenovan predsjednikom Uprave.

Irena Kregar Šegota vraća se na poziciju direktorice RIJEKE 2020, na kojoj je bila prvih šest mjeseci od osnivanja tvrtke zadužene za projekt Europske prijestolnice kulture. Dosadašnja direktorica Emina Višnić razriješena je na vlastiti zahtjev s obrazloženjem da se treba više posvetiti operativnom upravljanju programima, i svim promjenama uzrokovanim epidemijom, zbog čega je program drastično rezan i promijenjen. No, tvrtka je prije tri tjedna došla u fokus nakon podnošenja kaznene prijave protiv povjerenstva koje je u posupku javne nabave navodno pogodovalo tvrtki koja je iznajmila pozornicu i opremu za otvaranje EPK-a.

Robert Galić novi je član NO-a PBZ CARDA umjesto Dražena Karakašića.

Giovanni Cetrangolo nije više u Upravi tvrtke MERCURY PROCESSING SERVICES INTERNATIONAL, koja je sad tročlana.

Dosadašnji prokurist tvrtke RECRO iz Zagreba Zoran Korčmaroš izabran je za zamjenika predsjednika NO-a umjesto Mladena Vedaka.

DALEKOVOD je ukinuo NO u svojoj tvrtki PROIZVODNJA MK.

Vedran Krešić i Dino Zgrablić zaključili su svoje partnerstvo u pulskim tvrtkama SIGNAL SISTEM I SIGLAN PROJEKT. Krešić je prestao biti član Uprave SIGNAL SISTEMA, izašao je iz suvlasništva i 2,9 milijuna kuna temeljnog kapitala (od ukupno 4,9 milijuna kuna) prebacio na tvrtku SIGNAL PROJEKT, u kojoj je Zgrablić izašao iz suvlasništva i prestao biti član Uprave.

Munos Philippe Pascal nije više zastupnik zagrebačke podružnice francuske tvrtke GRENOBLOISE D ELECTRONIQUE ET D AUTOMATISMES. Jedini zastupnik sad je Dubravko Klenkar.

Ivana Galić nova je predsjednica NO-a KOMUNALNOG PODUZEĆA iz Križevaca umjesto Franje Sokača. Dosadašnji član NO-a Željko Ružić izabran je za zamjenika predsjednice NO-a.

Vlasnik i direktor DUAL KONCEPTA iz Kupara (Župa Dubrovačka) Ivan Lović u Upravu je imenovao Mariju Lovrić i Jelenu Lovrić.

Andrej Bičak novi je član Uprave KOMBELA iz Belišća. Predsjednica Uprave je Marina Novoselnik.

Borislav Trogrlić nije više direktor u H-GRADU iz Zagreba.

Marek Tomasz Gładysz novi je zastupnik zagrebačke podružnice poljskog NORGIPSA umjesto Jaceka Pinkosza. Na toj se poziciji pridružio Dariuszu Nasiłowskom.

Vlasnik DAMORA iz Kaštel Sućurca Davor Matić vratio se iz prokure na mjesto jedinog člana Uprave umjesto Tomislava Krnića, koji je na toj poziciji bio od 2018.

Otvoren je stečajni postupak za A.K.Z. METALOGRADNJU iz Virovitice. Tvrtka u vlasništvu Ivana Šokića koja se bavi antikorozivnom zaštitom i soboslikarskim radovima ima nenaplaćene dugove od  2,5 milijuna kuna. Za stečajnog upravitelja imenovan je Vlado Šokac.

Hermina Krivić Mimica nije više članica Uprave splitske tvrtke PERAGO. U Upravi je ostao Ante Mrčela, uz prokurista Ivana Krželja.

20. travanj 2024 10:45