Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi direktor u u LTH-u metalnom lijevu, smjena na čelu TIM-a Topusko, novi nadzornici RK Podravke…

14. Rujan 2021.
Jan Berčić

Jan Berčić novi je direktor u LTH-u METALNOM LIJEVU umjesto Mladena Jurade i na toj se poziciji pridružio Milivoju Kneževiću.

Dosadašnji predsjednik NO-a TIM TOPUSKO Vedran Krešić preuzeo je direktorsku poziciju od Tomislava Josipovića, a novi je član i predsjednik NO-a Dražen Lančić. Krešić je preko svog SIGNAL PROJEKTA većinski vlasnik tvornice istegnutih metala iz Topuskog.

Ivan Pal novi je predsjednik NO-a RUKOMETNOG KLUBA PODRAVKA umjesto Ljiljane Šapine, a dosadašnji član NO-a Krunoslav Bešvir njegov je zamjenik umjesto Marinke Akrap. Novi su članovi NO-a Dario Bodulica, Mario Biljan, Dario Šumiga i Nataša Tetec umjesto Anđelka Stričevića, Dražena Sačera i Marija Kraljića. Zdravko Punčikar dobio je novi mandat kao član NO-a. 

STUDENAC si je pripojio BURE TRGOVINU nakon što je preuzeo tvrtku od Darka Eškinje.

JADRANSKI LUKSUZNI HOTELI smanjili su temeljni kapital s 467,92 milijuna kuna na 225,76 milijuna. Razliku od 242,2 milijuna kuna prebacili su u temeljni kapital novoosnovane tvrtke HOTEL CROATIA.

Ivan Nevistić, Petar Nevistić i Kristijan Nevistić ušli su u vlasničku strukturu NEVINGA iz Zagreba i pridružili se kao suvlasnici Krešimiru Nevistiću, koji je i direktor.

Vasileios Grammatikas pridružio se Branislavu Trifkoviću na direktorskoj poziciji u INTRALOT ADRIATICU iz Zagreba.

Direktor ENEL-MONTA Igor Emanović ušao je u vlasničku strukturu, iz koje je izašao Mirko Vranješ. Ostali su suvlasnici prokurist Pero Jurić, Ivana Jurić i Vladimir Divković.

Splitske LJEKARNE STIPE GRUBIŠIĆ i LJEKARNE DUPOR te varaždinske LJEKARNE PERVAN pripojene su LJEKARNAMA AVICENNA. Te tri ljekarne prethodnih godina vlasnički su preuzele LJEKARNE JOUKHADAR, koje su vlasnice i AVICENNE.

Hrvatina Nižić Grubišić i Mario Zvono pridružili su se kao suvlasnici MEA CULPE Mariju Hajdarhodžiću, koji je i direktor.

Prokurist ALONIJA USLUGA Vladimir Erceg izišao je iz tvrtkine vlasničke strukture.

Suvlasnici DELFINA iz Zaprešića Davorka Budimir i Ivica Spajić osnovali su tvrtku DELFIN COOL prepolovivši DELFINOV temeljni kapital od 2,1 milijun kuna.

Predsjednik Uprave tvrtke 3T. CABLE iz Opatije Saša Ukić ostao je jedini vlasnik nakon što je iz suvlasništva izišao Rajko Ukić, koji je zadržao prokuru.

Ivi Brabecu opozvana je prokura u LAHVARNI BROD iz Slavonskog Broda, a dodijeljena je Martinu Litviku.

Tino Ostović novi je predsjednik NO-a komunalne tvrtke GACKA iz Otočca umjesto Josipa Grčevića, a za njegova zamjenika izabran je Ivan Šporčić umjesto Ivane Degoricije.

Dajan Šaravanja i Anto Blek likvidirali su zajedničku tvrtku PISTA iz Matulja, koja je izbrisana iz Sudskog registra.

Miro Sabolić novi je član i zamjenik predsjednika NO-a komunalne tvrtke NOVOKOM iz Novog Marofa umjesto Vladimira Vugera.

Vlasnik NATRON PRODUKTA iz Svetog Ivana Žabnog Nenad Bošnjak imenovao je za direktora Marka Bošnjaka umjesto Mirele Bošnjak.

Krunoslav Picig novi je član NO-a križevačkoga GRAD-KOMA umjesto opozvane Kristine Črček.

Damir Mumanović pridružio se Ines Roki na direktorskoj poziciji u komunalnoj tvrtki GRADINA VIS.

18. travanj 2024 13:34