Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Osvježenje u Upravi Nexe grupe, smjena u tiskari Vjesnik…

18. Veljača 2020.
Ivana Čehulić iz Tokića u Nexe grupu

Ivana Čehulić nova je članica Uprave NEXE GRUPE. Prije toga bila je direktorica financija u TOKIĆU, i članica Uprave AUTOCENTRA MARINIĆI od srpnja prošle godine, kad ga je preuzeo TOKIĆ, sve do pripajanja matičnoj tvrtki.

Ivo Ramljak novi je član NO-a tiskare VJESNIK umjesto opozvanog Jure Ivančića.

Cristian Antonio De Haro Carbonell novi je član i zamjenik predsjednika NO-a tvrtke ROCA CROATIA iz Zaprešića (bivši INKER) umjesto Claudija Marcela Péreza Crespa.

Kristina Alebić nije više zamjenica predsjednika NO-a FORTENOVINE tvrtke PIK-VINKOVCI.

Damir Bosnić novi je prokurist SECURITASA HRVATSKA umjesto Luke Funčića.

Marija Garić nova je članica NO-a VODOVOD-OSIJEKA umjesto Darijana Rudana.

Mati Mijoču otkazana je prokura u IDS-u (donedavni INDUSTRIESERVICE) iz Šibenika.

Davor Bistrović novi je prokurist LASSELSBERGER – KNAUFA iz Đurđevca umjesto Ivana Kuštraka.

Emina Bašić nije više u vlasničkoj strukturi UREDA ZA PODRŠKU iz Zagreba, koji sad ima 69 suvlasnika. Riječ je o 'backofficeu' tvrtke MSAN.

Ernst Gabriel novi je direktor ADRIATIC ASSETSA i ADRIA HANDELSKONZEPTA umjesto Dijane Dolušić.

ASKET iz Poreča ukinuo je NO u sastavu Emica Šeparović Tomić (predsjednica), Marek Studénka (zamjenik predsjednice) i František Studénka, koji je vlasnik matičnog češkog SIGNUMA (odnedavno preko svoje tvrtke NFS). Njegov sin Marek novi je direktor tvrtke koja upravlja porečkim vodenim parkom Aquacolors umjesto opozvane Nikoline Šeparović, a Brigiti Aleksić dodijeljena je prokura.

Vlasnici tvrtke MAGRO iz Sračinca Grozdana Al Magzomy Tahir i Amir Al Makzomy Tahir povukli su se s direktorskih pozicija i sad su prokuristi. Direktorima Aleksandri Gran i Valentini Gran krajem prošle godine pridružila se Emina Rizvi.

Dosadašnji član Uprave HAMBURGER RECYCLING CROATIJE Slobodan Simović novi je predsjednik Uprave umjesto Ante Korice. Novi član Uprave je Sandor Rudnay, a nove prokuristice Maja Huljev i Astrid Kos umjesto Tomislava Jordana.

19. travanj 2024 16:13