Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Pojačanja u upravama Plive i OTP banke, smjena generacija u Instar informatici, novi čelnik Agram TIS-a…

19. Travanj 2021.
Jody Forrestfoto Linkedin

Jody Alan Forrest novi je član Uprave PLIVE.

U Sudskom registru potvrđeno je da je dosadašnji prokurist OTP BANKE Ivan Šimičević imenovan novim, šestim članom Uprave.

Ivana Košak nova je direktorica INSTAR INFORMATIKE umjesto majke Dragice Cvetkovski i na toj se poziciji pridružila bratu Marku Cvetkovskom, koji je vlasnik tvrtke.

Dosadašnji član Uprave AGRAM TIS-a Zoran Azinović novi je predsjednik Uprave umjesto Zdenka Vulića, a Dario Križić novi je član Uprave. Vulić je izašao i iz vlasničke strukture, kao i Miroslav Grbavac.

Stjepan Adanić dobio je drugi šestomjesečni 'v. d.' mandat kao predsjednik Uprave JANAFA.

Ivana Hitrec pridružila se na direktorskoj poziciji u EURO STRUCTORU Yovavu Carmiju i Arnu Willemsu.

Alfred Wolfschwenger novi je direktor u tvrtki DOKA HRVATSKA umjesto Ivána Attile Paskera. Pridružio se Dariji Malnar, koja je na direktorskoj poziciji od 2003.

Davor Ciprić opozvan je nakon ostavke s pozicije člana Uprave osječkog AMPLITUDA. Umjesto njega imenovana je dosadašnja članica NO-a Tanja Kragulj Mežnarić, a njezino mjesto u NO-u zauzela je Vladimira Lacković-Hrebak.

CIAK TRUCK Ivana Leke vlasnički je preuzeo TRGOMETAL od Ivana Frljužeca, koji je ostao prokurist. Na svojim su pozicijama ostali i predsjednik Uprave Stjepan Sviben i član Uprave Željko Juratovac.

Ivana Wolf Mateljak nova je direktorica TM-AUTA iz Zagreba umjesto Željka Juratovca. Ivan Frljužec, vlasnik krovne tvrtke, AUTOMEHANIKE, zadržao je prokuru.

Joža Frljužec novi je direktor u AL-KO GARDENTECHU umjesto osnivača tvrtke Josipa Zvonimira Frljužeca, koji ju je prodao njemačkom AL-KO GERÄTEU 2018., od kada je na direktorskoj poziciji i Thomas Hoffmann.

Mauro Tony Krešić novi je predsjednik Uprave ALEXANDRA HOTEL COLLECTIONA iz Dubrovnika (donedavni SAGRADA MANAGEMENT). Tvrtku je nedavno od nizozemskog ARGENTUM VENTURESA preuzela Jelena Mrčela, koja je ostala na poziciji članice Uprave.

Stipe Rako vlasnički je od Ante Vuke preuzeo PRVOG TREPTAČA iz Splita.

Direktorica DELMERIONA iz Zagreba Blaženka Budinski pridružila se kao suvlasnica osnivačici tvrtke Meri Delić.

Ivan Karlić novi je suvlasnik i prokurist tvrtke GIR iz Buzeta umjesto Gorana Karlića, čija je supruga Radmila Karlić (nekad Rašpolić), suosnivačica obiteljske tartufarske tvrtke, ostala na poziciji direktorice.

Tvrtka SAIL CROATIA CHARTER preselila je sjedište iz Zagreba u Kaštel Gomilicu.

Anton Žagar novi je zastupnik podružnice slovenske tvrtke SŽ – ŽELEZNIŠKO GRADBENO PODJETJE LJUBLJANA umjesto Boštjana Riglera.

Latinka Bojanić istog je dana preuzela vlasnički i upravljački TRENDY SHOES od Davora Tronšeka, PRTENJAČA GRADNJU od Luke Prtenjače i osnovala za deset kuna HARDVER PARALELU.

Ivica Buljan novi je član Uprave PETRA MARINE iz Ploča.

16. travanj 2024 21:24