Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Pojačanje u Upravi M Sana, novi ravnatelj Srca, Vlasničke promjene u Adriacinku, smjena u Finvest Corpu…

09. Travanj 2021.
Ivan Marić

Goran Kotlarević novi je, šesti član Uprave M SANA. Svoju poslovnu karijeru započeo je 1992. godine u ATLANTICU, gdje je radio na svim poslovima vezanim uza skladište i terensku prodaju. Od 2000. godine preuzima vođenje distributivnog centra Osijek, a od 2002. godine vodi distributivni centar Zagreb. U M SAN Grupu došao je 2005. godine na mjesto voditelja prodaje.

Ivan Marić od početka travnja preuzeo je poziciju ravnatelja SVEUČILIŠNOGA RAČUNSKOG CENTRA (SRCE) od Zorana Bekića. Proteklih 20 godina Marić bio je Bekićev zamjenik.

Slobodan Rubin novi je predsjednik Uprave FINVEST CORPA iz Čabra umjesto Branka Jurkovića.

Iz vlasničke strukture splitskog ADRIACINKA izašli su državni CERP, František Studénka, Silvano Bralić i TEM Slavka Bralića. Tvrtka sad ima petero suvlasnika. To su Zoran Brkljač, Tonka Križan, Zoran Burić, Davorka Dvornik i češka tvrtka NFS.

Vlasnik i direktor AUTO-BULLESBACHA iz Lužana (Oriovac) Robert Büllesbach opozvao je prokuru Zrinki Büllesbach Džidari.

Tvrtka CAPAX iz Šibenika pripojila si je tvrtku kći INTERMOTOR.

Paulina Deković nova je zamjenica predsjednice NO-a ZAGREBAČKOGA ELEKTROTEHNIČKOG PODUZEĆA umjesto Vlade Madžarca, koji je ostao član NO-a. U NO su ušli Ivica Josić i Darko Karanović umjesto Mile Žilih i Mladena Crnkovića.

Tvrtka VINARIUM iz Jadrtovca (Šibenik) u vlasništvu EXPERTA GRUPE Josipa Galića promijenila je naziv u EGO VINA.

Suvlasnica MARINE IBACOM iz Banjola (Medulin) Laura Dalle Nogare imenovana je članicom Uprave.

Vesna Mičanović nova je članica NO-a SLAVONIJE ŽUPANJE umjesto Željka Korena.

Stella Balen nova je vlasnica i direktorica PILETIĆA iz Zagreba. Tvrtku je vlasnički preuzela od Janje Piletić i Vladimira Piletića, koji su ostali na svojim pozicijama direktorice, odnosno prokurista.

Miroslav Kovačić novi je član uprava VDM ENERGIJE iz Gregurovca (Sveti Petar Orehovec) umjesto Tomislava Bokuna, te BIOPLINSKE ELEKTRANE OREHOVEC umjesto Đurđe Jakovljev. Na čelu obiju tvrtki ostao je Artem Kazin.

TAKEDA PHARMACEUTICALS CROATIA pripojila si je tvrtku SHIRE. Obje tvrtke u vlasništvu su švicarskog TAKEDA PHARMACEUTICALS INTERNATIONALA.

14. travanj 2024 04:00