Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjena na čelu Pan-peka, zaštitarska tvrtka preuzela agenciju za zapošljavanje...

24. Siječanj 2020.
Pan-pek

Dosadašnji član NO-a PAN-PEKA János Király novi je predsjednik Uprave umjesto Ivana Paraća, koji je prešao na njegovo mjesto u NO. Prokurist Krešimir Mikić postao je član Uprave, kao i Hrvoje Tretinjak umjesto Sanija Vukoje.

Zaštitarska tvrtka MEDITERAN SECURITY vlasnički je preuzela NEGOTIUM USLUGE od Mile Župana, Hrvoja Dobrovića i Stipe Mitrovića. Zadarski zaštitari u svom vlasništvu od 2015. imaju i tvrtku ADRIATIC SERVIS, koja se bavi čišćenjem državnih ureda. Ta tvrtka od lani je u stečaju, dobrim dijelom zbog preniskih cijena kojima je dobivala poslove čišćenja državnih ureda. Iz ADRIATICA su se žalili na nedostatak radne snage, što je kronična boljka i kod zaštitara, pa je preuzimanje agencije za privremeno zapošljavanje logično. Vlasnik MEDITERAN SECURITYJA je iskusni zaštitar Damir Ruk

Josip Krištić pridružio se kao suvlasnik EKOWATTA iz Zagreba Draženu Vrbanu (koji je i direktor) i Jurici Jugu.

INTER-NET iz Zagreba dobio je Upravu kojoj je na čelu dosadašnji direktor Miro Crnković. Lino Zonjić novi je član Uprave ove IT tvrtke u vlasništvu CENTRA ZA VOZILA HRVATSKE.

Darinka Blažinčić pridružila se kao suvlasnica META-PLASTA Damiru Blažinčiću. Njih dvoje su i članovi Uprave tvrtke iz Turnašice kod Pitomače koja se bavi proizvodnjom i montažom konstrukcija plastenika, staklenika i opreme za plasteničku proizvodnju.

Suzana Skorija nije više prokuristica HETA ASSET RESOLUTIONA HRVATSKA.

Ljiljana Ivanek nije više članica Uprave tvrtke ASSECO SEE.

Talijanska ENERGIA&AMBIENTE izašla je iz vlasničke strukture ŠIŠARKE iz Županje koja proizvodi drvene pelete iz bukovih trupaca.

Dražen Vrhovski nije više direktor tvrtke WAWA iz Novaka (Sveta Nedjelja).

Ivana Ratkaj nova je prokuristica EMIL FREY DIGITALA iz Varaždina.

Marko Horvacki Zivalov opozvan je s direktorske pozicije u tvrtki PRVO PLINARSKO DRUŠTVO – DISTRIBUCIJA PLINA. U Upravi su od kraja studenoga Sabina Škrtić i Antonija Glavaš.

Sanda Šantalab Bajs izašla je iz vlasničke strukture ENCONETA. Bila je suvlasnica samo četiri mjeseca, jer je u rujnu preuzela udjel Tomislava Bajsa, koji je do veljače 2019. bio i direktor tvrtke koja se bavi industrijskim, energetskim i nuklearnim tehnologijama i rizicima, a jedan od glavnih klijenata joj je nuklearka Krško.

Iva Pavlinić Prokurica nova je suvlasnica INTERKONZALTINGA iz Zagreba umjesto Antuna Pavlinića. Zrinka Vladović Relja pridružila se na direktorskoj poziciji suvlasniku Hariju Radović-Relji. Treći suvlasnik je Tomislav Cvetnić.

Stojan Rakić nije više prokurist ZIT-a, zavoda za zavarivanje, ispitivanje i tehnologiju.

Jordan Cinkopan novi je predsjednik NO-a KAMENA iz Pazina umjesto Ivana Cotmana.

Branislav Vrtačnik nije više partner u DELOITTEU, a Juraju Moraveku dodijeljena je prokura.

Mladen Pešut ušao je u vlasničku strukturu JADROŠPEDA iz Rijeke i pridružio se suvlasnicima Fidesu Marincu (koji je predsjednik Uprave) i Mati Marčinkoviću (koji je član Uprave).  

Danijel Gojević novi je član Uprave tvrtke KARL DIETZ KIJEVO.

Ljiljana Vukojević nova je direktorica VELEŽA iz Osijeka umjesto Damira Arambašića. Njih dvoje suvlasnici su, a Ante Arambašić prokurist tvrtke koja ima deset trgovina mješovitom robom.

SECCP TEBRA 1 upisana je u Sudskom registru kao novi vlasnik zadarskog TEHNO HOLDINGA umjesto Zdenka Zrilića, koji je ostao direktor kao i Bruno Georgiev. Vlasnik SECCP TEBRE 1 je SEE CAPITAL PARTNERS iz Varaždina, koji je u vlasništvu Olega Uskokovića, Ivana Valentića i Georgieva.

14. travanj 2024 08:04