Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene na čelu Zračne luke Pula, Eko-flora plus, Brodosplitove tvrtke …

13. Veljača 2020.
Iva Pripuz Špekuljuk nije više na čelu NO-a Eko-flora plusfoto Lider

Dosadašnjoj direktorici financija u ZRAČNOJ LUCI PULA Nini Vojnić Žagar prošlog četvrtka dodijeljena je prokura. Istog dana Vlada je Skupštini ZLP-a predložila imenovanje Nine Vojnić Žagar za direktoricu, do imenovanja direktora putem javnog natječaja, na razdoblje od najduže šest mjeseci, jer je Radmilo Svemir nakon gotovo sedam godina na čelu ZLP-a dao ostavku iz zdravstvenih razloga.

Dosadašnji predsjednik Uprave EKO-FLORA PLUS Ivan Pripuz postao je predsjednik NO-a umjesto Ive Pripuz Špekuljuk, koja je izašla iz NO-a. Nova direktorica je dosadašnja članica Uprave Marijana Palijan, a osim Tajane Tomašević nova prokuristica je Suzana Gabud Repar.

Tonči Matulić novi je direktor BRODOSPLITOVE tvrtke BRODOSPLIT-ZAŠTITA TRUPA OD KOROZIJE umjesto Zorana Veljačića, koji je bio na čelu tvrtke prethodnih šest i pol godina.

Zoran Šreng novi je direktor VODOPLAST PROMETA iz Sesveta umjesto Borisa Begovića. Suvlasnici su Miran Zagožen i Branko Potočnik, koji je ostao prokurist.

Carla Biancotti nije više prokuristica u ODVJETNIČKOM DRUŠTVU VUKMIR I SURADNICI.

Stefani Jadro Štefančić nova je članica Uprave KOMUNALCA iz Vrbovskog i pridružila se na toj poziciji Nikolini Osojnički.

OTP BANKA HRVATSKA promijenila je naziv u OTP BANKA, a Zsolt Barna nije više član NO-a.

EOS MATRIX iz Zagreba dobio je Nadzorni odbor u koji su imenovani Carsten Tidow (predsjednik NO-a), Philipp Alexander Schümann (zamjenik poredsjednika NO-a) i Marko Bauman.

Šimun Ercegovac promoviran je iz člana u predsjednika Uprave tvrtke KONČAR – MALI ELEKTRIČNI STROJEVI, a Niko Bolanča novi je član Uprave. Dosadašnji predsjednik Uprave Josip Ljulj novi je predsjednik NO-a umjesto Marine Miliše, koja je sad zamjenica predsjednika NO-a, a s te pozicije i iz NO-a otišao je Ivan Tomšić. 

Krešimir Trstenjak novi je član Uprave/direktor NAVALISA iz Podstrane, uz Ivana Ljubičića, a Natalija Bradarić nije više prokuristica.

Vili Repić novi je direktor PLIN-PROJEKTA iz Nove Gradiške, i pridružio se Ivanu Heliju, koji je na toj poziciji od 2012., a sad je dobio novi trogodišnji mandat.

Dominik Peter Kraus nije više prokurist tvrtke TRAVEL FREE iz Zagreba.

Vlasnik i direktor tvrtke KLANJAC iz Karojbe Ivan Klanjac imenovao je Petra Klanjca za člana Uprave. Bernarda Klanjac od ranije je prokuristica tvrtke koja je počela kao stolarski obrt, a djelatnost je proširena na  čišćenje svih vrsta objekata, naročito velikih industrijskih objekata, pogona, trgovina...

Marco Palmolungo novi je član Uprave SCP ADRIATICE (nekadašnje E-GRUPE) iz Zagreba umjesto Luigija Bertota

Suvlasnica tvrtke BUTERIN&POSAVEC Snježana Posavec Mitrov nije više članica Uprave. Tvrtku sad samostalno vodi jedan od šestero suvlasnika Zvonimir Buterin.

Vladimir Zarić nije više prokurist INBERGA iz Zagreba.

Dosadašnji prokurist, osnivač i suvlasnik tvrtke VOLKO iz Vukovara Lavoslav Bosanac vratio se na direktorsku poziciju umjesto opozvanog Zdravka Penave.

25. travanj 2024 09:05