Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u upravama Varteksa, Hajduka, Ciak trucka, Gradatina, Toma Tailora…

01. Ožujak 2021.
Denis Smolar

Denis Smolar novi je član Uprave VARTEKSA umjesto Damira Radmilovića, kojem su ovlasti prestale tri tjedna ranije.

Marin Prstec i Danijel Murat novi su članovi NO-a AGROPROTEINKE umjesto Franje Antuna Blaževića i Mare Krišto.

U Sudskom registru provedeno je da je član NO-a GRADSKOGA STAMBENO-KOMUNALNOGA GOSPODARSTVA Grgo Jelinić od rujna zamjenik predsjednika NO-a.

Marko Vukoja nije više direktor u GRADATINU. Na toj je poziciji ostao Marko Jukić, i imenovane su dvije prokuristice, Ivana Ćurković i Sunčica Kunac.

Antonijo Pušić novi je direktor CIAK TRUCKA umjesto Dalibora Bagarića, koji je ostao direktor C.I.A.K. AUTA i član Uprave CIAK GRUPE.

Aljoša Bajrović novi je direktor u TOMU TAILORU i na toj se poziciji pridružio Matthiasu Haberzettlu.

Vlasnik i direktor DIZMARA iz Zagreba Asmir Mahmić dodijelio je prokuru Aniti Bradarić.

Suvlasnici STOLARIJE − PILANE ANTUN PEČENEC iz Kapele Podravske (Veliki Bukovec) Antun Pečenec i Marko Pečenec nisu više direktori, pa sad tvrtku samostalno vodi treća suvlasnica Valentina Pečenec.

Osnivač PREIS-SUPERA Milan Preis zadržao je prokuru, ali je prepustio vlasništvo tvrtke Zvjezdani Vargi, koja je direktorica od 2010., te Tomislavu Preisu, Zvonimiru Preisu i Ivani Preis-Gorupec, koji su također imenovani direktorima.

Dosadašnji član NO-a RAIFFEISEN CONSULTINGA Georg Feldscher novi je predsjednik NO-a umjesto Ivana Žižića, koji nije više u NO-u, kao ni Marko Jurjević, koji je bio njegov zamjenik. Novi članovi NO-a su Tomislav Mesić (zamjenik predsjednika) i Goran Marinov

Haris Hajdo ušao je u tročlanu Upravu EMERSON PROCESS MANAGEMENTA umjesto Veronice Stefanie Constantin.

Július Strapek i Štěpán Ašer podnijeli su ostavke na članstvo u NO-u J&T BANKE, koji sad ima tri člana.

Vlasnik DOM COMMERCEA iz Podstrane Nikola Janković povukao se s direktorske pozicije i dodijelio si prokuru, a članovima Uprave imenovao je Anđelka Jankovića i Luku Jankovića.

Vicko Goluža novi je član NO-a ADRIADIESELA iz Karlovca.

Investicijski fond PROFICIO promjenom u dodatku nazivu tvrtke precizirao je djelatnost koja mu je ključna. Iz dioničkog društva za usluge preimenovao se u dioničko društvo za turizam.

Sabina Halilović nije više suvlasnica ni direktorica MEDONJE, a dio imovine prenesen je na tvrtku LAMART PLUS, koju je osnovala u Gornjem Knegincu. MEDONJU sad samostalno vodi Neven Medved, koji je ostao jedini vlasnik, i preselio je sjedište iz Gornjega Kneginca u Varaždin.

Mirela Panjkret vlasnički je preuzela PETROL PROM iz Petrinje od Mije Panjkreta. Davor Panjkret ostao je direktor.  

Davor Lovrin odlučio je likvidirati svoju tvrtku VEDDIS iz Zadra jer je, kako stoji u njegovoj Odluci, 'postignuta svrha radi koje je Društvo osnovano i više ne postoje uvjeti za daljnji rad'.

21. travanj 2024 03:47