Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu Birotehnika, Damir Ruk opozvao Damira Ruka, vlasničke promjene u Zrcalu…

08. Prosinac 2020.
Ratko Habus, Birotehnikfoto Dražen Lapić

Ratko Habus novi je direktor tiskare BIROTEHNIK iz Oroslavja umjesto Marija Fiketa, koji je jedan od devetero suvlasnika.

Domagoj Goluža pridružio se Igoru Glavašu na direktorskoj poziciji u tvrtki PALACE. Njih dvojica od srpnja su jedini suvlasnici zagrebačkog hotela, nakon što su Matko Tonšić i Lovro Zovko izašli iz suvlasništva.

Marko Vuksan novi je prokurist u LOŠINJSKOJ PLOVIDBI – BRODOGRADILIŠTU umjesto Dragana Balije.

Osnivač i direktor AUTO DAVORA Branko Krstulović opet je jedini vlasnik splitskog koncesionara Peugeota nakon što je Davor Krstulović nakon osam godina prestao biti suvlasnik.

Damir Ruk nije više direktor MEDITERAN SECURITYJA. Opozvan je 'odlukom člana društva', a jedini vlasnik, tj. član društva je – Damir Ruk. Ova zaštitarska tvrtka ima još trojicu direktora.

Osnivač i jedini vlasnik MARKOS-AMBALAŽE iz Zagreba Marko Sili direktorsku poziciju prepustio je Božidaru Siliju.

Hrvoje Grgić novi je zamjenik predsjednika NO-a VIANA iz Splita umjesto Stjepana Čizmića.

Mensur Husić i Rahim Smajić nisu više suvlasnici ZRCALA, a Mensur Husić nije više ni direktor. Mirsad Husić ostao je jedini vlasnik i direktor staklarske tvrtke iz Osijeka, i dodijelio je prokuru Marijani Arlović.

JADRANKAMEN u stečaju smanjio je temeljni kapital za 35,4 milijuna kuna – s 80,4 milijuna na 45 milijuna kuna.

Iva Kutija nije više zastupnica hrvatske podružnice švicarske kompanije 3M (EAST).

Antonela Tankosić nova je i jedina članica Uprave opatijskog OHM MANAGEMENT GROUPA umjesto direktorice Ksenije Bajivić.

Vlasnica prijevozničke tvrtke HERBALETA iz Štaglinca (Koprivnica) Jasenka Bukvić povukla se s direktorske pozicije i dodijelila si prokuru. Nova direktorica je Luca Bukvić, a prokura je dodijeljena Oliveru Bukviću.

Paul Glossop nije više direktor u tvrtki EXCHANGE CORPORATION iz Čiliša (Konavle).

HOTEL IMPERIAL VODICE ima novi NO. Većinski vlasnik Šime Vranić novi je predsjednik NO-a umjesto Luiđe Dean, a zamjenik predsjednika NO-a je Krešimir Lušić umjesto Radomira Vujovića. Novi članovi su Pawel Piotr Bryja, Robert Šupe, Ivan Perković i Šime Sutra umjesto Marka Deana, Nikoline Čoge i Josipa Huljeva. Jedini član iz starog NO-a ostao je Aladar Metzinger.

Ivanu Bulatu dodijeljena je prokura u tvrtki ORTO REA iz Jalkovca (Varaždin).

Vlasnica tvrtke MAICO iz Varaždina Maja Stilinović povukla se s direktorske pozicije i dodijelila si je prokuru. Jedini direktor ostao je Domagoj Stilinović.

Tvrtka C.P.I. EXPERTUS iz Zagreba ukinula je NO u kojem su bili Neva Radelić (predsjednica), Romeo Vrečko (zamjenik) i suvlasnik Marko Udovičić.

Direktor tvrtke TRŽNICE-HIPPOS IZ Splita Tvrtko Karoglan nije više suvlasnik. Iz vlasničke strukture izašao je i David Bitanga, pa tvrtka sad ima omero suvlasnika.

15. travanj 2024 08:45