Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Stipo Matić podijelio suradnicima udjele u King ICT-u, smjena na čelu Ultra grosa, nova karijera Aljoše Pavelina nakon Lenca…

23. Studeni 2021.
Aljoša Pavelin

Stipo Matić više nije jedini vlasnik tvrtke KING ICT nakon što je suvlasnikom postala tvrtka B.O-1. No on je i u njoj direktor i jedan od 40 suvlasnika, među kojima su i njegovi najbliži suradnici.

Aron Paulić novi je zamjenik predsjednika NO-a tvrtke SPAN. Na tom je mjestu zamijenio Zvonimira Baneka koji je ostao članom Odbora.

Antun Meštrović novi je direktor ULTRA GROSA umjesto Marja Jukića, koji odlazi s čelne funkcije nakon osam godina. Meštrović dolazi iz MLINARA. Posljednjih pet i pol godina vodio je operacije te kompanije u Sloveniji. 

Reinier Bastiaan Schlatmann postao je novi predsjednik NO-a tvrtke DS SMITH BELIŠĆE CROATIA nakon Jeana Lienhardta. Ivona Kutle, Danijela Predović i Ana Drašković nove su prokuristice, a Milenko Kaluđer opozvan je s te pozicije.

Branislav Brizar, koji je do ožujka bio predsjednik Uprave ING-GRAD, a zatim osam mjeseci na mjestu direktora, sada je ponovo upisan kao predsjednik Uprave. Patrik Klarić i Srđan Jončić i Miljenko Zovko postali su novi članovi Uprave.

Davorka Orač postala je nova prokuristica tvrtke E.ON PLIN.

Siniša Slavin novi je izvršni direktor METALSKE INDUSTRIJE VARAŽDIN umjesto Smiljana Hrena. Na poziciji glavnog izvršnog direktora ostao je Krešimir Kranjčec.

Vesna Butorac nova je članica NO-a ZAGREBAČKIH PEKARNI KLARA umjesto Hrvoja Filipovića.

Aljoša Pavelin, koji je do 2019. bio predsjednik Uprave BRODOGRADILIŠTA 'VIKTOR LENAC', novi je član NO-a ZRAČNE LUKE SPLIT, a Mirjana Čagalj više nije zamjenica predsjednika NO-a.

GULIVER DESIGN izbrisan je iz Sudskog registra nakon što je pripojen tvrtki majci GAJA NAUTICI.

Nakon smrti suosnivačice POLJODOMA, ivanečke poduzetnice Nade Geci, prokuristica Kristina Geci Smoljo preuzela je direktorsku poziciju. Zajedno s Martinom Geci Zgrebec preuzela je i vlasnički udjel. Njih dvije pridružile su se u vlasničkoj strukturi Dragutinu Geciju, koji je ostao prokurist. Slične promjene dogodile su se u sestrinskoj tvrtki VULKO-DOMU.

KONUMALNO DUGA RESA dobilo je nove suvlasnike. Gradu Dugoj Resi pridružile su se okolne općine Barilović, Bosiljevo, Generalski Stol, Krnjak i Netretić. Novi je direktor Željko Kučinić umjesto Ivana Klokočkog. Ivica Latković novi je zamjenik predsjednika NO-a. 

24. travanj 2024 11:35