Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Suvlasnik Tehnike ušao u Upravu, promjene u Whirlpoolu Croatia, Roxu, Goldcar Rentalu…

04. Listopad 2019.
Zlatko Sirovec direktorsku poziciju u Tehnici zamijenio je pozicijom predsjednika Upravefoto Ratko Mavar/Lider

Bojan Horvačić novi je član Uprave TEHNIKE, a dosadašnji direktor Zlatko Sirovec postao je predsjednik dvočlane Uprave. Horvačić je kupujući dionice Tehnike postao drugi po veličini dioničar te građevinske tvrtke u predstečaju.

Vadym Khoroshun novi je direktor WHIRLPOOLA CROATIA umjesto Marka Šustića, koji je bio na toj poziciji od kraja 2018. Przemysław Marek Kucharski ostao je na svojoj direktorskoj poziciji, na koju je postavljen u ožujku ove godine.

Krešimiru Mikiću dodijeljena je prokura u PAN-PEKU.

Dragutin Čukelj pridružio se kao direktor Zdenku Čukelju, dosadašnjem direktoru i vlasniku GRADNJE ČUKELJ iz Velike Gorice, koja se bavi prijevozom robe, graditeljstvom i trgovinom.

Karlo Došen novi je član NO-a JADRANA iz Crikvenice umjesto Ante Jelčića, koji je podnio ostavku kao zamjenik predsjednika NO-a.

Sergio Bragato izašao je iz vlasničke strukture tvrtke CEL.MAR.MEDIA iz Pule, koja se bavi maloprodajom preko pošte i interneta. Suvlasnici su ostali Marino Klarić i Elvis Celija (koji su i direktori), te Ervin Burdych.

FASHION COMPANY preselio je sjedište iz Splita u Zagreb. Dvije direktorice, Tatjana Dimitrijević i Almedina Korać, dobile su pojačanje u prokuristu Drašku Babiću. Tvrtka je, nakon što su u lipnju iz vlasničke strukture i iz Uprave izašli Donatela Vugdelija i Davor Vugdelija, u isključivom vlasništvu istoimene tvrtke iz Beograda,.

Luksemburški XYLOPART S.A. isključen je iz vlasništva ANKER GRUPE iz Dubrovnika i sad je jedini vlasnik talijanski TTM – TOP TECHNOLOGY MISSION.

Filip Starčević nije više prokurist u ZDRAVSTVENOM TURIZMU MARTINKO. Vlasnik Damir Martinko ostao je direktor tvrtke koja ima 37 zaposlenih, u pet godina učetverostručila je prihode (na prihode 14 milijuna kuna), ali je u posljednje dvije godine iskazala ukupno 2,3 milijuna kuna gubitaka.

EB ERSTE BANK INTERNATIONALE BETEILIGUNGEN novi je vlasnik TOPLICA SVETI MARTIN umjesto druge austrijske tvrtke - EBB-EPSILON HOLDINGA. Predsjednik Uprave Wolfgang Mayer i direktor Igor Nekić ostali su na svojim pozicijama.

Marko Perić novi je, četvrti član Uprave veleprodajne tvrtke ROX iz Zagreba, u kojoj su ostali vlasnik i predsjednik Uprave Ivo Kištrić, te članovi Marko Kopić i Dalibor Štabarković.

Jose Francisco Blanco Gonzalez kao treći direktor GOLDCAR RENTALA iz Zagreba pridružio se Juanu Carlosu Azconi Martínezu i Gerardu Miguelu Bermejo Marbanu.

Dražen Delić novi je član NO-a splitske ČISTOĆE umjesto Veljana Radojkovića.

INTER-DELTA Romea Radića iz Zagreba vlasnički je preuzela VIKI iz Strahoninca od Viktora Novaka, koji je direktorsku poziciju prepustio Radiću.

02. svibanj 2024 03:10