Klub izvoznika
StoryEditor

DHL EXPRESS - Šestu godinu zaredom najbolji globalni poslodavac

12. Travanj 2020.
Srebrenka Saks
Prestižnu nagradu ‘Top Employer Global‘ za 2020. vodeći je međunarodni pružatelj ekspresnih usluga osvojio nakon certifikacije prakse tvrtkinih ljudskih resursa u 63 zemlje

Top Employers Institute dodijelio je DHL Expressu, vodećemu međunarodnom pružatelju ekspresnih usluga, prestižnu nagradu 'Top Employer Global' za 2020. nakon što je certificirao prakse tvrtkinih ljudskih resursa u 63 zemlje. DHL Express posebno je prepoznat po snažnom dostignuću na područjima razvoja vodstva i strategije talenta.

– Ponosna sam na to što smo već šestu godinu uzastopce proglašeni najboljim poslodavcem. Za naš poslovni uspjeh i liderstvo na tržištu zaslužni su naši zaposlenici koji svojom motivacijom, uslužnošću i stručnošću u svim segmentima našeg poslovanja omogućuju kvalitetnu uslugu klijentima. Ova je nagrada dokaz naše posvećenosti stvaranju pozitivnoga radnog okružja i sjajnih uvjeta kako bismo omogućili razvijanje i napredovanje svojih zaposlenika i u Hrvatskoj i globalno – izjavila je Srebrenka Saks, direktorica DHL International d.o.o., poslovne jedinice DHL Expressa.

Certifikat najboljeg poslodavca prepoznaje postignuća organizacija koje pružaju najviše standarde vezane uz uvjete rada svojih zaposlenika. Prvi korak u certifikacijskom procesu jest sudjelovanje u anketi o primjerima najbolje prakse ljudskih resursa koja uključuje sveobuhvatnu analizu tih resursa organizacije. Nakon toga Top Employers Institute utvrđuje koje su organizacije dostigle tražene standarde kako bi se certificirale kao najbolji poslodavci i zatim, prije certifikacije, potvrđuje svoje nalaze, uključujući potporu revizije treće strane.

11. travanj 2024 06:47