Lider invest
StoryEditor

Lider invest - Dubinska analiza središnje Hrvatske 

23. Listopad 2019.
Lider invest središnja Hrvatska

Ovogodišnju publikacijsku turneju 'Lider invest' završavamo detaljnom analizom središnje Hrvatske. Osim Grada Zagreba, koji ima status i grada i županije, analizirali smo Zagrebačku, Karlovačku te Sisačko-moslavačku županiju. Za središnju Hrvatsku specifičan je Grad Zagreb koji kao magnet privlači sve županije.

Razmjere zagrebačke ekonomske snage pokazuju i podaci da u njemu posluje više od trećine svih tvrtki u Hrvatskoj, da je ondje koncentrirana gotovo polovina ukupnih prihoda svih poduzeća koja posluju u zemlji, da je u njemu najviše otvorenih radnih mjesta i da su plaće osjetno veće nego u ostatku Hrvatske.

U posljednjoj ovogodišnjoj publikaciji Lider invest pročitajte dubinsku analizu poduzetnika središnje Hrvatske koju je izradio Nikola Nikšić, što su najveći poduzetnici Aleksandri Brzić rekli o nedostatku radne snage i kako taj problem rješavaju, a koji su turistički biseri ovog dijela Hrvatske i koja je turistička perspektiva pročitajte u tekstu Željke Laslavić.

Ksenija Puškarić analizirala je što županije rade kako bi podržale poduzetnike u njihovome poslovanju, a Vanja Figenwald detaljno je analizirao EU projekte u ovom dijelu Hrvatske. 

Cijelu publikaciju Lider invest - središnja Hrvatska možete pročitati u digitalnom i tiskanom izdanju Lidera. 

24. travanj 2024 21:56