Lider invest
StoryEditor

VIDEO: Investicija Bomark Paka donijela 11 novih radnih mjesta

24. Listopad 2019.
Bomark Pak
Tvrtka Bomark Pak uložila je 45 milijuna kuna u izgradnju nove hale u Ludbregu opremljene najmodernijim strojevima za proizvodnji stretch folija.

Ulaganje Bomark Paka u srijedu je na završnoj manifestaciji Lider investa 2019. proglašeno najboljom srednjom proizvodnom investicijom u Hrvatskoj

- Izrazita nam je čast što je naš rad, trud i želja za predstavljanjem Hrvatske na internacionalnom, kompetitivnom tržištu EU prepoznat od strane stručnog odbora. Ovaj projekt je samo jedan u nizu kontinuiranih projekata koje provodimo i koji nam omogućuju razvoj, poboljšanje kvalitete i utvrđivanje pozicije kao lidera u kvaliteti usluge i proizvoda koje nudimo. Međutim, projekt ne bi bilo moguće ostvariti bez kvalitetnih zaposlenika koji su okosnica našeg poslovanja i ubrzanog rasta - izjavio je uoči dodjele nagrada direktor tvrtke Stiven Toš.

Pogledajte video:

Cilj nagrađene investicije bio je osigurati dodatne proizvodne kapacitete i najvišu kvalitetu stretch folija kako bi se povećala konkurentnost poduzeća na europskom tržištu. Usto, nova tehnologija proizvodnje smanjuje količinu otpadne folije, a investicija je donijela i 11 novih radnih mjesta

Bomark Pak je članica Bomark grupe, tvrtke koja je od male obiteljske distributerske kompanije narasla u proizvođača i distributera koji posluje na području cijele Europe. Poduzeće je osnovano 2005. godine i jedini su hrvatski proizvođač stretch folija. Kontinuirano ulažu u razvoj proizvodnje, što je rezultiralo potpunom automatizacijom proizvodne linije. Uz sve navedeno njihovi proizvodi su ekološki prihvatljivi te se u procesu proizvodnje ne zagađuje okoliš. 

18. travanj 2024 01:35