Lidertrend
StoryEditor

Cardi B postala kreativna direktorica nove Playboyeve platforme Centerfold

28. Prosinac 2021.
Centerfold okuplja neke od vodećih kreatora iz svijeta glazbe, mode, fitnessa i zabave za odrasle, a funkcionira po principu pretplata

Glazbena zvijezda Cardi B postala je kreativna direktorica nove Playboyeve 'creator' platforme Centerfold kreirane za, kako su opisali, 'kreativnu slobodu, umjetnički izričaj i seksualnu pozitivnost'. Reperica je tu vijest podijelila sa svojih 119 milijuna pratitelja na Instagramu oduševljena što ju je jedan od vodećih svjetskih brendova za odrasle – Playboy, angažirao na svom prvom digitalnom projektu ovakve vrste koji bi trebao konkurirati Onlyfansu.

Necenzurirani sadržaj

Cardi B je zadužena za kreiranje proizvoda iz kategorije seksualnog wellnessa, ekskluzivnog mercha, odnosno Playboy proizvoda, ali i za digitalni sadržaj. Kako je izjavila u priopćenju za medije, postati dijelom velike Playboy obitelju, za nju je ostvarenje sna. – Otkad se sjećam, osjećam povezanost s Playboyem. To je prva originalna platforma na kojoj se kreativnost ne cenzurira, a nevjerojatno naslijeđe brenda inspirira za borbu za osobne slobode. Imam toliko ideja – ne mogu dočekati!', izjavila je reperica. Inače, Centerfold okuplja neke od vodećih kreatora iz svijeta glazbe, mode, fitnessa i zabave za odrasle, a funkcionira po principu pretplata. Fanovi će tako moći pratiti njihov ekskluzivan sadržaj te komunicirati s kreatorima putem direktnih poruka. U skoroj budućnosti, platforma će nuditi i proizvode brendirane likom i djelom kreatora, ali i Playboya, digitalni sadržaj, live streaming te integrirati blockchain tehnologiju.

28. travanj 2024 13:29