Lidertrend
StoryEditor

Comma u proljetnoj kolekciji donosi monokromatsku igru i dašak vibrantnih boja

11. Veljača 2020.
comma kolekcija

Proljeće je namijenjena redefiniranju poslovnog stila. Uz vječne klasike u kojima se uvijek osjećate dobro i koje vadite iz ormara u svim situacijama kada želite igrati na sigurno, nova godina i nova sezona sa sobom donose novitete koje ćete prigrliti s oduševljenjem. Poslovne kombinacije postale su ležernije, dolaze s daškom sportske elegancije i u paleti jarkih boja.

Comma je sinonim za poslovnu eleganciju, a u svojoj mini kolekciji za veljaču izbacila je monokromatske lookove koji spojeni s vibrantnim bojama, obožavanim kariranim uzorkom i u krojevima sportskog prizvuka postaju nevjerojatno trendi i chic. Fokus kolekcije je na sportskim bluzama, ženstvenim polo majicama, savršeno krojenim sakoima i poslovnim hlačama, no u kolekciji vas čekaju i haljine, suknje, fino pletivo i prozračne jakne bezvremenskih modela. Trendi vibra najviše je prisutna u detaljima poput istaknutog loga, neonskih detalja, naglašenih šavova, metalnih lanaca i zanimljivih printeva na pamučnim majicama. Boje koje dominiraju su crna i bijela, uz efektne nijanse neon žute, tamno zelene, bež tonova i uvijek moderne maslinasto zelene.

Ključni komadi kolekcije su svakako savršeno krojeno karirano odijelo, jarko žuti i zeleni predimenzionirani proljetni kaputi, elegantan crni kombinezon s decentnim detaljima u bijeloj boji, te statement cvjetna haljina koja svojim krojem podsjeća na kimono.

23. travanj 2024 10:28