10. rujan 2020.

Nova i bezbolna TICKLE metoda u estetskoj kirurgiji

liposukcija nadlaktice   

Nikada se nije kasno riješiti tvrdokornih masnih naslaga na određenim dijelovima tijela. Stoga donosimo odlične vijesti iz estetske kirurgije o brzoj i bezbolnoj liposukciji. To je TICKLE liposukcija koja je postala jedan od najtraženijih tretmana u operacijskoj sali za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju Poliklinike Medikol. Tretman sa svojim kirurškim timom izvodi dr. Irijana Rajković koja je ujedno i predavač na Američkoj Akademiji za estetsku medicinu te educira brojne kirurge iz cijelog svijeta na području estetske medicine i plastične i estetske kirurgije.

TICKLE liposukcija je najnoviji svjetski trend, a provodi se suvremenim medicinskim uređajem koji radi po principu vibracija. To objašnjava kako je nastalo ime samog tretmana koji u prijevodu s engleskog jezika znači škakljanje. Nakon ovog tretmana je najmanje trauma tkiva, modrica i boli, a radi se u lokalnoj anesteziji.

S obzirom na to da je riječ o zahvatu u lokalnoj anesteziji, osoba ne smije biti natašte. Preporuča se lagana večera noć prije te lagani doručak na sam dan zahvata. Pacijent isti dan odlazi kući pa se također zbog lokalne anestezije sam zahvat puno lakše podnosi, a osobi omogućava brži oporavak te povratak obvezama već sljedeći dan.

U Poliklinici Medikol se liposukcija izvodi na različitim dijelovima tijela: liposukcija vrata i podbratka, nadlaktica, područje trbuha i bokova, područje stražnjice, natkoljenice, unutarnja strana bedara i oko koljena.

TICKLE liposukcija namijenjena je osobama različite životne dobi, ali i tjelesne konstitucije. Preporuča se osim onima koji žele maknuti masne naslage i onima koji unatoč aktivnom vježbanju i reguliranoj prehrani, na određenim dijelovima tijela imaju masne naslage kojih se nikako ne mogu riješiti.

U Medikolu su, osim liposukcije i drugih estetskih zahvata, među najpopularnijim zahvatima i MEN SHOT tretmani tretiranja erektilne disfunkcije s vlastitim matičnim stanicama i faktorima rasta te tretiranje bolova u koljenima, kuku, ramenu i kralježnici s krvlju obogaćenoj vlastitim matičnim stanicama i faktorima rasta, odnosno najnovijom PRP metodom.

Za rezervaciju termina kontaktirajte direktno Polikliniku Medikol pozivom na broj 091/4594-700 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a više informacija o TICKLE liposukciji pogledajte u videu.