Lidertrend
StoryEditor

Pogledajte kako izgleda najskuplja zaštitna maska na svijetu

11. Kolovoz 2020.
Zlato i dijamanti

Skupe dizajnerske zaštitne maske u još uvijek neprekinutoj sezoni COVID-19 dobile su žestoku i barem zasad nepobjedivu konkurenciju. Svoj nos i usta kineski je biznismen s američkom adresom odlučio prekriti zlatnom zaštitnom maskom optočenom s 3.600 dijamanata vrijednom vrtoglavih 1.5 milijun dolara, izvještava Luxury Launches.

Još uvijek javnosti nepoznat naručitelj o kojem se zna tek da je kineski poduzetnik koji živi u SAD-u povjerio je izraelskoj draguljarnici Yvel pipkav zadatak da izradi remek-djelo - najskuplju masku za zaštitu od koronavirusa na svijetu. Za razliku od zlatne maske koja pripada Indijcu Shankaru Kuradeu, nova najluksuznija maska od 18-karatnog bijelog zlata te bijelih i crnih dijamanata zaista će služiti svrsi. U nju će biti ugrađeni N99 zaštitni filteri. 

Povrh toga, vlasnik Yvela Isaac Levy dobio je još dva zadatka. Prvi je da maska bude gotova do kraja godine, a drugi je da bude najskuplja na svijetu. Levy je pokazao nekoliko dijelova buduće 'modno osviještene' medicinske maske u kojoj će biti 270 grama zlata. Pogledajte!

image
Yvel dijelovi buduće najskuplje zaštitne maske na svijetu
25. travanj 2024 05:43