Lidertrend
StoryEditor

TOP 5 savršenih poklona za poslovne partnere

06. Veljača 2020.
Roxanich & Wine restoran
Jeste li ikada razmišljali kako zahvaliti svojim poslovnim partnerima i kolegama na uspješnom radu i entuzijazmu te im dati do znanja da su vam važni?

Možete pokazati zahvalnost za njihov uspješan rad vrhunskim wellness centrima za nezaboravno opuštanje. Zagolicajte im maštu luksuznim hotelima ili prvoklasnim večerama koje zadovoljavaju i najzahtjevnije gurmane. Za sve ljubitelje renomiranih vina u ponudi je izvrsna vinska karta koja će ojačati poslovne veze.

Iznenadite ih i potaknite timski duh te povećajte sveukupnu motivaciju! Iznenadit ćete se rezultatom! Izbor SelectBox poklon paketa nudi bezbroj mogućnosti za izgradnju dobrih poslovnih odnosa.

1. Idealno opuštanje na moru

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera je smještaj koji će zasigurno oduševiti vaše najbolje poslovne partnere i suradnike. Punta Skala kod Zadra sigurno je jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj. Hotel ima pet zvjezdica što će njihov boravak podići na najvišu moguću razinu. Imat će priliku razmaziti se u hotelskom restoranu koji kombinira mediteransku, talijansku i južnotirolsku kuhinju, a stres i brige riješit će u velikom spa centru koji se prostire na šest tisuća kvadratnih metara, a ujedno je jedan od najboljih lječilišta u Hrvatskoj. Acquapura Black & White SPA naziv je wellness resorta koji je proslavljen vrhunskim dizajnerskim linijama i gostoljubivom, intimnom atmosferom. Sadrži unutarnji bazen Thalasso povezan s vanjskim bazenom, prostor u kojem se nalaze finska sauna, parna kupelj, sauna s pogledom na more, Hammam ili turska kupelj, panoramska soba za odmor, soba s vodenim krevetima, privatni SPA dio, usitnjenim ledom za osvježenje te raznim mogućnostima za opuštanje i odmaranje.

Prekrasan pogled na more moderno dizajniranog hotela Falkensteiner s panoramskim pogledom samo će pridonijeti činjenici da cijenite svoje kolege te im pružite samo najbolje. Više o ponudi možete pronaći među SelectBox poklon paketima

image
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

2. Poklonite im odmor u termama

Da bi vaš tim radio svakodnevno s istim entuzijazmom, smišljao ideje i bio što produktivniji, s vremena na vrijeme potrebno ih je malo ohrabriti i potaknuti.

Možete im pružiti opuštajući odmor u Rimskim termama pružajući im priliku za povezivanje i jačanje poslovnih veza. Kupanje u ljekovitoj termalnoj vodi, posjet vrhunskom wellness centru gdje si mogu priuštiti antistres masažu, manikuru ili pedikuru kao i mogućnost opuštanja u bogatoj ponudi svijeta sauna omogućit će im da se vrate osvježeni u ured s još više ideja. Dan u termalnom centru može se upotpuniti bogatom gurmanskom a la carte večerom u restoranu hotela Sofia. Kako ne bi prebrzo završili ovakvo druženje, mogu ga produžiti cijeli vikend te boraviti s kolegama ili poslovnim partnerima u Spa hotelu s četiri zvjezdice.

Poslovno druženje u wellnessu ili termalnom centru jedinstvena je prilika da ih opustite, a kao rezultat toga posao će se obavljati učinkovitije i brže. Pravu adresu za poslovno wellness druženje pronaći ćete u bogatom izboru SelectBox poklon paketa.

image
Rimske Terme

3. Nadahnite ih bogatsvom vina

Zašto ove godine ne biste zajedno s kolegama ili poslovnim partnerima otišli na nezaboravno druženje uz kušanje vrhunskih hrvatskih vina? Turističko naselje i restoran Stari podrum nudi bogatu tradicionalnu kuhinju i domaće specijalitete uz široku ponudu vina iz vinskih podruma iz 15. i 18. stoljeća. Da vama i cijelom timu kolega cijelo druženje ostane u dugom sjećanju pobrinuli su se domaćini ovog kraja te za vas pripremili stručno vođenu degustaciju enologa ili sommeliera uz kušanje cijele vinske palete proizvoda iz Starog podruma. Na odlasku možete ponijeti uspomenu ili bocu vina iz suvenirnice kao najpoznatiji iločki suvenir. Upoznajte neke nove okuse, saznajte ponešto novo o vinima te počastite svoje kolege opuštenim druženjem u prirodi.

Više o ponudi potražite među SelectBox poklon paketima te iznenadite svoje kolege i poslovne partnere.

image
Restoran Stari podrum

4. Poslovni poklon u istarskom luksuzu

Važno je da svi članovi poslovnog svijeta, a posebno direktori ostanu profesionalni u svojim interakcijama s kolegama.

S gurmanskim doživljajima nikada ne možete pogriješiti. Profesionalno, a istovremeno opušteno, vaši kolege i poslovni partneri uživat će u vrhunskom večernjem objedu u restoranu Roxanich & Wine, u živopisnom istarskom gradiću Motovunu. Restoran ima impresivan vinski podrum i gastronomsku ponudu s istarskim specijalitetima i domaćom kuhinjom. Posjet ovom restoranu omogućit će vašim partnerima otkrivanje istarskih okusa i  bogate gastronomske baštine. Ako sa svojim kolegama i poslovnim partnerima želite produžiti boravak u Istri, hotel Roxanich Heritage nudi vam jedinstven, moderan smještaj s maštovitim pogledom na krajolik doline rijeke Mirne. Hotel ima terasu s bazenom te spa i wellness centrom s finskom saunom i turskom kupelji. Kako akteri vaše poslovne priče zaslužuju samo najbolje, takav će doživljaj biti poklon koji će zadovoljiti i najzapaženije gurmanske i turističke znalce.

Poklonite im istarsku bajku sa SelectBox poklon paketima te ih razveselite pravim luksuzom.

image
Roxanich Wine & Heritage Hotel

5. Zajednički odmor u seoskoj kuriji

Kako biste se oslobodili radnih obaveza i nakratko se opustili, vi i vaši kolege ili poslovni partneri možete otići u istraživanje prekrasne Slavonije i prirodnog rezervata Mura-Drava-Dunav koji je pod zaštitom UNESCO-a.

Omogućite im noćenje u elegantnom, ali rustikalno uređenom hotelu Kurija Janković kojeg krase četiri zvjezdice, a nalazi se u obnovljenoj zgradi s moćnom tradicijom i povijesti. Ujutro se počastite tradicionalnim slavonsko-podravskim doručkom od namirnica iz lokalnog uzgoja, a poslije podne se opustite u baru s čašom vrhunskog vina. Ako pak želite začiniti cijelu priču unesite natjecateljski duh u cijeli tim, unajmite bicikle te se provozajte biciklističkim stazama uz rijeku Dravu i testirajte kondiciju kolega. Seosko okruženje izvrstan je predah od poslovnih obveza i briga te dobar način za poboljšavanje međusobnih poslovnih odnosa. Ovdje možete vidjeti kako priuštiti idilične doživljaje SelectBox poklon paketima.

image
Hotel Kurija Janković

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz 15 različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox, slobodno pogledajte web stranicu.

24. travanj 2024 13:38