Lidertrend
StoryEditor

Udarac OnlyFansu - Reper Tyga pokreće platformu s eksplicitnim sadržajem Myystar

23. Kolovoz 2021.
Onlyfans app
Za razliku od OnlyFansa koji je kreatorima uzimao 20 posto prihoda, Tyga kani uzimati dvostruko manje, 10 posto te, kako je izjavio, ‘seksualnim radnicima pružiti nadu da mogu zaraditi od svog posla‘

Jedan od najvrjednijih kreatora na čuvenoj platformi OnlyFans, reper Tyga odlučio je izbrisati svoj profil koji mu je dosad donio preko sedam milijuna dolara i krenuti u solo vode. No, za razliku od popularnih glazbenika koji lansiraju odjeću, tenisice ili alkoholna pića, Tyga je odlučio konkurirati upravo 'ruci koja ga je hranila' OnlyFansu i lansirati svoju vlastitu platformu - Myystar. Reper će na njoj također okupljati kreatore sadržaja koji će svojim pretplatnicima moći nuditi i eksplicitan sadržaj što na OnlyFansu više ne mogu. Barem ne kao prije.   

Direktni udarac

Naime, platforma OnlyFans, sve kako bi privukla investitore, odlučila je poboljšati svoj imidž - umjesto sajta za odrasle, biti prepoznata kao lifestyle medij. Upravo su zato nedavno donijeli odluku da kreatorima značajno ograniče objavu eksplicitnog sadržaja iako je upravo zbog takvog 'žanra' broj pretplatnika 2020. narastao za 500 posto na 82 milijuna. Tyga je očito odlučio iskoristiti to novo pozicioniranje OnlyFansa te kreatore koji su zarađivali od erotskog i porno sadržaja privući na svoju platformu. Myystar će svjetlo dana ugledati u listopadu ove godine i isprva funkcionirati kao 'invite-only' platforma. Također, za razliku od OnlyFansa koji je kreatorima uzimao 20 posto prihoda, Tyga kani uzimati dvostruko manje, 10 posto te, kako je izjavio, 'seksualnim radnicima pružiti nadu da mogu zaraditi od svog posla'.

24. travanj 2024 13:55