Lidertrend
StoryEditor

Young Lions - Biraju se najbolji kreativci mlađi od 31 godine

13. Travanj 2021.
Najbolji natjecateljski tim imat će priliku dokazati se na globalnoj sceni na svjetskom natjecanju kreativnosti Cannes Young Lions

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) u partnerstvu s Iskonom, otvorila je prijave za natjecanje Young Lions Croatia koje će se održati online 7. i 8. svibnja. Najbolji tim od dvoje kreativaca imat će čast Hrvatsku predstaviti na međunarodnom natjecanju Cannes Young Lions.

Prijavljeni mladi lavovi do 31 godine starosti moći će se natjecati u ukupno pet kategorija - Design, Digital, Media, Print i PR i to tako što će sami odabrati područje u kojem najbolje mogu iskazati svoju kreativnu snagu.

- Nakon predstavljanja briefa svi spremni na lavovski posao nađu se u komunikacijskoj divljini, iz koje u timu od dvoje moraju izaći unutar 24 sata s kreativnim rješenjem za klijenta, pri čemu im pomoć u vidu kreativnih materijala nudi i kreativni partner natjecanja Shutterstock, koji natjecateljima otvara svoju bazu - objasnili su iz HURA-e te ističu da je Young Lions natjecanje humanitarnog karaktera – klijent čiji brief mladi lavovi rješavaju svake je godine neprofitna humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva. Klijentu se završetkom natjecanja ustupaju kreativna rješenja natjecateljskih timova.

Osim podizanja društvene svijesti, ovaj format pomaže natjecateljima u razvijanju kreativnih vještina, nošenju s vremenskim pritiskom, izgrađivanju komunikacijske sposobnosti i samostalnog donošenja odluka – a najbolji natjecateljski tim imat će priliku dokazati se na globalnoj sceni na svjetskom natjecanju kreativnosti Cannes Young Lions.

Svi detalji dostupni su na službenoj stranici natjecanja, a kandidati se sa svojim partnerom ili partnericom mogu prijaviti do 30. travnja.

03. svibanj 2024 06:55