Lidertrend
StoryEditor

Za Valentinovo svoje voljene oduševite pravim pravcatim Rendesom!

11. Veljača 2021.
Rendes Valentinovo

Rendes je, kao što znate, stari zagrebački naziv za spoj ili čvenk, pa svi koji volite originalne i jedinstvene proizvode možete se vrlo lako  zaljubiti u čarobne artikle brenda Rendes. Dovoljno je doći na rendes i oduševiti ćete se ponudom ručno dekoriranih porculanskih proizvoda, kao i veselih čarapa s točkicama u specifičnim bojama.

image
Rendes Valentinovo
foto

Ako želite sa svojim voljenima uživati u različitosti i kreativnosti na vašem stolu možete sami kombinirati razne boje i dimenzije tanjura, zdjelica, pladnjeva, šalica za kavu i drugih dizajnerskih artikala. Svi proizvodi su visoke kvalitete, ručno dekorirani u Hrvatskoj s postojanim bojama i perivi u perilicama, zato su namijenjeni ne samo za domaćinstva već i za ugostiteljstvo.

Ljubitelji kave mogu naći veliki izbor šalica čiji oblik je dizajniran tako da šalica obogati ukus vašeg omiljenog napitka. Postoji i mogućnost personalizacije porculanskih proizvoda sukladno idejnim rješenjima kupaca.  

image
Rendes Valentinovo
foto

Mašta i kreativnost mladog tima daje prednost suradnji s domaćim partnerima, pa kontinuirano obogaćuju ponudu s novitetima i novim dekorima.

Ako želite razveseliti voljenu osobu odvedite je na rendes s proizvodima brenda Rendes i sigurno će naći lijepi poklon koji će je stalno podsjećati na ljubav!

Posjetite Rendesovu web trgovinu i razveselite svoje voljene!

Fotografije: Vedrana Orlović i Paulina Pusić

17. travanj 2024 13:48