Studentski Lider klub
StoryEditor

EFZG potiče studente da se uključe u pokretanje svojih poduzetničkih ideja! Evo kako!

12. Ožujak 2020.
Invest Up

U suradnji s vodećim partnerskim organizacijama i institucijama iz svijeta poduzetništva putem održavanja edukacijskih konferencija te završnog natjecanja, Debatni klub EFZG želi potaknuti studente Sveučilišta u Zagrebu da se aktivno uključe u pokretanje vlastitih poduzetničkih ideja i razviju prijeko potrebne vještine za pokretanje startupa i opstanak na turbulentnom gospodarskom tržištu i poslovnom svijetu.

Educiraj se o svemu što je potrebno za pokretanje vlastitog poduzeća. O svojoj ideji ćeš dobiti povratnu informaciju od iskusnih investitora, a također ćeš imati priliku pitchirati svoju ideju pred žirijem koji čine najiskusniji u svijetu poduzetništva te osvojiti vrijedne nagrade !

LINK ZA PRIJAVU : https://docs.google.com/forms/d/1UzPLN8UEWw85BKNJQIMe3jTKKWiTGd3K8BNcwkTW0qs/edit

image
Invest Up
foto
Prijavljuju se samo studenti koji imaju poduzetničku ideju i žele je predstaviti, sva predavanja i konferencije su otvorena za sve koji žele čuti i naučiti više o tematici koja se obrađuje ovim putem.

LINK NA EVENT : https://www.facebook.com/events/126285672159131/

Projekt se održava u tri termina :

19. ožujka – Konferencija – Ekonomski fakultet Zagreb

Projekt će biti izvođen u suradnji s CRANE-om, drugim institucijama i poduzetnicima u obliku konferencije – panela.

1. panel - 11.00 - 12.30h

Panelisti – Zvonimira Orešar (CRANE), Zoran Miliša (CRANE), Stevica Kuharski (Fil Rouge Capital), Kristina Ercegović (Zaokret) , Enriko Parlaj (Hrvatska gospodarska komora)

12.30 - 13.00h - Coffee break

2. panel – 13.00 - 14.00h
Albert Gajšak (Circuitmess), Nikola Zec (WorldFood Box), Dario Begonja (Hero Factory), Domagoj Boljar (MIRET), Hrvoje Boljar (MIRET)

16. travnja – Mentoriranje – Ekonomski fakultet Zagreb

Predavanja stručnjaka iz različitih polja poduzetništva ( Igor Mladinović – Imago), Kristijan Gregorić ( Valicon ), Damir Kaufman ( Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta )

Prijavljeni timovi i osobe pitchiraju svoju ideju pred poslovnim anđelom g. Hrvojem Prpićem koji će potom dati povratnu informaciju o tome što bi se moglo poboljšati i kako usmjeriti ideju u pravom smjeru.

7. svibnja – Završna konferencija/finale – Ekonomski fakultet Zagreb

Žiri koji se sastoji od osoba u svijetu startupa saslušat će završno pitchiranje te sudionicima dati kratak osvrt nakon svakog izlaganja o prezentiranom kako bi na kraju izabrali pobjednički tim s najperspektivnijom idejom.
 

24. travanj 2024 18:07