Studentski Lider klub
StoryEditor

Poslovno učilište - Novi studij organizacijske kulture i vođenja

11. Rujan 2021.
foto Shutterstock
Učilište će vrata otvoriti u jesen 2022. i za učenje će se koristiti BRENDfulnessom, metodom koja ujedinjuje komunikacijske vještine, znanja o vođenju tvrtki, kreativnost i iskustvo

Da bi još jače i glasnije govorila i educirala o organizacijskoj kulturi, marketinška i PR agencija Dhar media osnovala je Poslovno učilište za organizacijsku kulturu i vođenje, prvo takvo u Hrvatskoj. Poslovno učilište namijenjeno je vlasnicima, menadžerima, voditeljima timova te svim zaposlenicima malih, srednjih i velikih poduzeća koji žele unaprijediti svoja znanja o vođenju i postaviti tvrtku na čvrste temelje organizacijske kulture.

– Više nego ikada, danas je potrebno prilagođavanje kako bismo bili ukorak s promjenama i izazovima koje posao nosi. I ne samo posao, povrh svega odnosi. Odnosi čine tim dobrim, složnim i kompaktnim, oni će obojiti naš radni dan. Energija koja vlada u timu trebala bi se moći uskladiti s potrebama klijenata kako bi posao tekao glatko i bez velikih stresova – izjavila je izvršna direktorica Dhar medije Lea Brezar.

Stručno usavršavanje za menadžera organizacijske kulture i vođenja počet će u jesen 2022. i Dhar media koristit će se metodom učenja BRENDfullness, koja se temelji na svjesnosti življenja u trenutku te pritom slušanja druge strane, što rješava mnoge izazove koje nameće posao.

– BRENDfullness je metoda koja ujedinjuje komunikacijske vještine, znanje o modernom vođenju tvrtki, autentičnu kreativnost i stečeno iskustvo u primjeni kulture poslovanja – objasnila je Zrinka Jezdić, voditeljica istraživanja i razvoja u AromaViti – institutu za aromaterapiju. 

19. travanj 2024 07:18