Studentski Lider klub
StoryEditor

Poslovno veleučilište Zagreb ima novi studij logistike na engleskom jeziku

09. Listopad 2020.
Poslovno veleučilište Zagreb

Provedbom projekta „SCM – internacionalizacija za poticaj mobilnosti“ razvijen je novi specijalistički diplomski stručni studij “Upravljanje opskrbnim lancima” koji će se izvoditi na engleskom jeziku na Poslovnom veleučilištu Zagreb. 

To će ujedno biti i prvi takav program u toj ustanovi, koji će doprinijeti povećanju konkurentnosti, prepoznatljivosti i relevantnosti ovog visokog učilišta na hrvatskom i međunarodnom tržištu visokog obrazovanja. Partner na projektu je Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina koji će sudjelovati u razvoju dva kolegija za diplomski studijski program Poslovnog veleučilišta Zagreb iz područja novih tehnologija vezanih uz Inteligentne transportne sustave, autonomna vozila, 5G mrežu.

Provedbom ovog programa omogućeno je hrvatskim studentima studiranje na engleskom jeziku koji će tako i sami postati konkurentniji na hrvatskom, a pogotovo na međunarodnom tržištu rada. S druge strane, omogućit će stranim studentima studiranje u Hrvatskoj, što će doprinijeti većoj mobilnosti studenata, a time će se povećati i prijenos znanja. Projekt je sufinancirala je Europska unije u sklopu Europskog socijalnog fonda.

Glavni cilj projekta „SCM – internacionalizacija za poticaj mobilnosti“ je bio kroz internacionalizaciju studijskog programa povećati kvalitetu, a time i prepoznatljivost Poslovnog veleučilišta Zagreb.

Više informacija o studiju logistike možete naći na ovoj poveznici.

image
Poslovno veleučilište Zagreb
foto
26. travanj 2024 00:22