Studentski Lider klub
StoryEditor

Započinju webinari ‘Moj CV neće u smeće‘ u sklopu Coca-Coline podrške mladima

07. Rujan 2021.
Coca-Cola poziva na prvi webinar ‘Moj CV neće u smeće‘: otkrijte sve što vas zanima o pisanju životopisa, motivacijskog pisma ili razgovoru za posao

U četvrtak, 9. rujna, u 17 sati na platformi Zoom, započinje prvi u nizu webinara u sklopu projekta Coca-Colina podrška mladima. Webinar 'Moj CV neće u smeće' vodit će Martina Raškaj, konzultanica za CV i LinkedIn, a sudionici će moći pitati sve što ih zanima o pisanju životopisa, motivacijskog pisma, pripremi za razgovor za posao, ali i kako tražiti posao.  

Webinar je namijenjen svim mladima u Hrvatskoj, a osobito onima u dobi od 18 do 30 godina, koji su trenutno nezaposleni, ali i studentima i studenticama koji žele otkriti više o tržištu rada. Webinar je potpuno besplatan, prijave se vrše na poveznici do kraja dana 8. rujna, a provodi se u suorganizaciji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije, navodi se u priopćenju.

- Coca-Cola HBC Hrvatska želi doprinijeti osnaživanju mladih u Hrvatskoj i zato već četvrtu godinu u sklopu projekta Coca-Colina podrška mladima omogućujemo besplatnu edukaciju nezaposlenim mladima kako bi što prije pronašli željeni posao. Edukacija je ove godine potpuno digitalna i besplatna za sve korisnike, a sastoji se od dvaju tečajeva kojima je moguće pristupiti kad god i gdje god želite, ali i od niza webinara koji se održavaju online u stvarnom vremenu. Pozivamo nove polaznice i polaznike da nam se pridruže u usvajanju vještina kako bi lakše pronašli željeni posao - istaknula je Tihana Tea Mušica, stručna suradnica za održivo poslovanje i odnose sa zajednicom Coca-Cole HBC Adria.

Program se ove godine sastoji od osam webinara koji će se održavati u razdoblju od rujna do prosinca te dvaju tečajeva. Prvi tečaj 'Ja i drugi', koji je već sada dostupan na stranici Leap Academy, sastoji se od četiriju modula na kojima polaznice/i mogu saznati više o umrežavanju, kako sastaviti upečatljiv životopis, ali i o vrstama komunikacije i tehnikama aktivnog slušanja te važnosti osobnog razvoja. Predavačice Tanja Džido, Martina Raškaj, Ratka Jurković i Marcela Velfl obogatit će ove teme svojim savjetima i iskustvima. Od listopada će na istoj platformi biti dostupan i drugi tečaj 'Ja i posao'.

Coca-Colina podrška mladima jedinstven je edukativan program kojim od 2017. godine Coca-Cola HBC Hrvatska pomaže u smanjenju nezaposlenosti mladih ljudi u Hrvatskoj. Namijenjen je mladima od 18 do 30 godina kako bi unaprijedili životne i poslovne vještine koje nisu dovoljno zastupljene u formalnom obrazovanju. Učeći od najboljih stručnjaka koje je okupila Coca-Cola HBC Hrvatska, sudionice/i programa unaprjeđuju svoju konkurentnost na tržištu rada.

Više informacija dostupno je na web stranici projekta.

19. travanj 2024 00:35