Ukratko
StoryEditor

AGENCY04 peti rođendan proslavila velikim teambuildingom na Brijunima!

18. Rujan 2019.

AGENCY04, jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj, proslavila je peti rođendan tako da je svoje zaposlenike odvela na veliki teambuilding na Brijune.

Dvodnevni teambuilding organiziran je kroz natjecanje u istraživanju otočja nakon čega je održana i velika večernja zabava u povodu pete godišnjice.

- Kada smo prije pet godina startali, nisam ni sanjao da će nas biti ovoliko. Zahvalio bih se svima jer ste ulagali u sebe, svoj rad, ali prije svega dali povjerenje nama kao tvrtki i gradili s nama ovu lijepu priču koja nas je i dovela na ove krasne Brijune”, izjavio je CEO AGENCY04, Domagoj Madunić. Istaknuo je da ono čemu se može nadati je da će se svi oni koji smo danas tu družiti i za pet godina, a ne usuđuj se ni misliti koliko će ih tada biti. Veseli se nadolazećem razdoblju.

Podsjetimo, AGENCY04 izrazito ulaže u obrazovanje svojih zaposlenika i mladih te su se tako na ovogodišnju Ljetnu školu prijavila čak 582 studenta. No to nije kraj aktivnosti ove tvrtke čijih je preko 80% izdanih računa u stranoj valuti.

AGENCY04 donosi kalendar edukacija za IT sektor, namijenjene tvrtkama i pojedincima

Učenje u IT sektoru u današnje vrijeme nije jednokratni postupak. Tehnologije, alat i procesi razvijaju se tako brzo da je stalno nadograđivanje znanja kontinuirana nužnost. Mnoge tvrtke suočavaju se s izazovom kako da njihovu zaposlenici prate te konstantne promjene.

Upravo zbog toga, AGENCY04 pokreće edukacije za IT sektor primarno namijenjene tvrtkama koje žele uložiti u dodatne edukacije i znanje svojih zaposlenika.

Na kvaliteti same edukacije daju i sami predavači, redom iskusni stručnjaci iz AGENCY04  koji rade na projektima s velikim stranim i domaćim klijentima, kao što su Strabag, Amplexor, A1, Iskon internet...

Edukacija uključuje 12 tečajeva u kojima će se moći naučiti i nadograditi znanje od svemu, od Agilea i Scruma pa do osnova React i Angular frameworka, Android te iOS developmenta. Više detalja o svakoj edukaciji možete pročitati ovdje.

24. travanj 2024 20:10