Ukratko
StoryEditor

Prijava za Algebrinu Mini MBA radionicu

01. Travanj 2021.
Prijava za Algebrinu Mini MBA radionicu

Pozivamo vas na uvodno online predavanje „Mini MBA Intro: Tko je spreman za 4. industrijsku revoluciju?“ koje smo pripremili za 7. travnja 2021., od 16:30 do 18:00 sati. Idealna prigoda za upoznavanje s našim Mini MBA Digital programom i predavačima. Kontaktirajte nas i predbilježite se za uvodno predavanje!

Vaš se posao nalazi na prekretnici. Znate da su promjene neminovne i da morate promijeniti toliko toga, od poslovnih procesa da korisničkog iskustva. Konkurencija kreće sa „smart“ verzijom svoje usluge i vi ne smijete čekati... Vrijeme je za Algebrin Mini MBA Digital program o kojem možete saznati više na uvodnom predavanju 7. travnja 2021.!

Mini MBA Digital kraći je format poslovnog obrazovanja, idealan za vrijeme brzih promjena u kojima živimo i radimo. Platforma je to za stjecanje širokog uvida u najvažnije poslovne i tehnološke trendove digitalne epohe, ali i za umrežavanje s predavačima – vodećim stručnjacima iz digitalnog businessa i s polaznicima – poslovnim ljudima koji vode digitalnu tranziciju na svojim radnim mjestima.

Predavači su posebna vrijednost ovog programa. Potrudili smo se, razgovarali sa brojnim kandidatima i s ponosom ističemo kako imamo uistinu vrhunski tim predavača. Svi su oni po nečemu posebni, ne slijede digitalne trendove nego ih stvaraju i podstiču. Moduli koje predaju sadrže sve najbitnije teme digitalnog poslovanja, od poslovnih modela temeljenih na Internetu stvari, Blockchain tehnologije, automatizacije i robotike do umjetne inteligencije, poslovanja u oblaku ili kibernetičke sigurnosti. Ukratko, Mini MBA Digital tu je da vam pomogne shvatiti nova, digitalna pravila poslovne igre. Naši predavači vrhunski su majstori te igre, svaki na svom području.

Jedan od njih svakako je i Ivan Maglić dugogodišnji IT znalac, danas direktor ureda jedne od vodećih svjetskih kompanija za analizu podataka. Njegovo dragocjeno poslovno iskustvo u vođenju timova u najzahtjevnim trenucima ključni je razlog zbog kojeg smo ga zvali da se pridruži Mini MBA Digital timu. Neumoran je zagovornik pozitivnih promjena kojima 4. industrijska revolucija jača poslovnu efikasnost i nadahnuto o njima predaje.

Marina Pavlić od onih je osoba koje razumiju i obožavaju tehnologiju. Njen znatiželjan i istraživački duh očituje se i u činjenici da vjerojatno nema tehnologije vezane uz internet stvari koju ona nije primijenila u svakodnevnom životu i radu. Inženjersko obrazovanje i poslovno iskustvo daju joj širok uvid u teme poput one o razvoju pametnog grada.

I naposlijetku, riječ naše polaznice Margarete Tomić koja ne dolazi iz IT okruženja. No, pokazalo se kako to definitivno nije presudno za praćenje ovog programa. Njeno iskustvo, ali i ono naših polaznica iz regije - Adise Haverić i Nermine Kraljić najbolja se preporuka za Mini MBA Digital i čine nas uistinu ponosnima.

Javite nam se i idemo zajedno graditi digitalnu budućnost vašeg poslovanja. Za početak, vidimo se na uvodnoj radionici 7. travnja!

20. travanj 2024 02:51