Ukratko
StoryEditor

Algebrin Mini MBA – Znanja za junake 4. industrijske revolucije

08. Prosinac 2021.
Novi, dorađeni Algebrin Mini MBA 4IR program kreće uskoro i fokusira se na tehnologije digitalne transformacije poslovanja

Mini MBA 4. industrijska revolucija nov je i uistinu jedinstven MBA obrazovni program na našem tržištu. Traje 4 mjeseca i u 100 sati nastave pruža cjelovit uvid u najrazličitije fenomene 4. industrijske revolucije. Uz Early Bird ponudu upis je sada i 20 posto povoljniji!

O 4. industrijskoj revoluciji u poslovnim krugovima govore baš svi. Pitanje je naravno koliko razumijemo sam pojam, sve što znači i sve što nam donosi. Još uvijek postoji veliko nerazumijevanje procesa digitalne transformacije među menadžerima velikih, srednjih i malih tvrtki. Spora tranzicija i sporo prihvaćanje tehnologija, strah od nepoznatog i nespremnost na promjenu poslovnog modela, te slabo povezivanje s drugim industrijama glavni su faktori koji usporavaju procese digitalne transformacije i time ugrožavaju našu konkurentnost na vanjskim tržištima.

image
foto
 Program Mini MBA 4IR ide u dva smjera – propituje kako se strateški odrediti prema digitalno transformiranoj budućnosti organizacije, ali i kako postići porast prihoda, bolje korisničko iskustvo, optimizaciju procesa, smanjenje troškova, učinkovitiju raspodjelu rada ili povećanje profitne margine.

Znanja koja nudi program Mini MBA Digital već su danas neophodna za sve razine menadžmenta, u svim područjima poslovnog djelovanja, naročito u tvrtkama koje su na vrijeme shvatile neophodnost promjena s kojima će nastaviti rast ili preokrenuti trendove.

Kako bismo poslovnim ljudima, na svim razinama rukovođenja, olakšali uvid u ove kompleksne teme osmislili smo Mini MBA 4. industrijska revolucija. Glavni cilj ovog Mini MBA programa omogućiti je polaznicima što širi uvid u dominantne tehnološke trendove digitalne epohe i ukazati na to kako ih što uspješnije koristiti u svakodnevnom poslovanju. Kroz ovaj sažeti program polaznici u najkraćem potrebnom vremenu stječu osnovna saznanja i razumijevanje fenomena koji uvjetuju naše poslovanje danas, ali i oblikuju ga za vremena koja dolaze.  

Naglasak programa je na usklađivanju poslovnih ciljeva s promjenama koje donosi digitalna transformacija, te na primjenjivost novih tehnologija, planiranje digitalne transformacije kompanija, prepoznavanje talenata koji će taj proces provesti, jačanje inovacijskog razmišljanja i praćenje digitalnih trendova.  

image
foto
 Nastava se izvodi kombinacijom predavanja, timskog rješavanja praktičnih zadataka i samostalnog rada, a predavači su uistinu vrhunski tehnološki i poslovni stručnjaci s praktičnim iskustvima iz gospodarstva, poput Davora Runje, Ratka Mutavdžića, Dariana Škarice, Vedrana Brničevića i drugih. Ivan Maglić, jedan od predavača, ali i idejnih začetnika programa, naglašava kako je 'silno ponosan što smo uspjeli dogovoriti suradnju s vrhunskim predavačima'.

Saznajte više o Mini MBA 4IR programu iskoristite 20 posto povoljniju Early Bird ponudu i steknite dragocjeno razumijevanje trendova koji definiraju i vaše poslovanje! 

25. travanj 2024 15:15