Ukratko
StoryEditor

Božićna čarolija 2021.

24. Prosinac 2021.

U Kutini se ove godine 'Zimska čarolija' pretvorila u 'Božićnu čaroliju u Kutini', te se razlikovala od prijašnjih godina jer je program bio prilagođen trenutnim epidemiološkim mjerama, ali unatoč tome, sadržaja nije manjkalo i za sve uzraste se moglo pronaći nešto. Božićna čarolija se se održala u razdoblju od 17. do 19. prosinca na Trgu kralja Tomislava u parku kestenova radi lakše kontrole posjetitelja, ali i zbog samog uređenja i adventskog doživljaja.

Posjetitelji su mogli uživati u bogatom i raznolikom programu. Male kupole bile su pretvorene u foto točke i postale su središte stvaranja božićnih uspomena, dok su najmlađi posjetitelji mogli uživati u božićnim predstavama, dječjim animacijama i face paintingu, nakon kojeg su oslikana i nasmijana lica mogli uživati i ostalim sadržajima. Nezaobilazan je bio i bogati gastro kutak na kojem su se mogle pronaći omiljene zimske poslastice poput fritula i germ knedli, kao i ponuda slanih jela uz toplu okrijepu, koja je posjetitelje grijala uz glazbene nastupe na kraju svake večeri. Glazbeni nastup Damira Kedže u petak 17. prosinca začinio je otvorenje Božićne čarolije i svi su mogli uživati odličnom nastupu uz njegove hitove, a na kraju nastupa red je bio dug za fotografiranje sa simpatičnim i pristupačnim glazbenikom.

U subotu 18. prosinca posjetitelje je uveseljavao TS Zlatnik s odličnom svirkom i bogatim repertoarom, a ugodnu nedjeljnu atmosferu 19. prosinca održavali su mladi talentirani glazbenici Ivona Bunčić i Marko Javorski uz hitove za sve uzraste. Kutinu ni ove godine nije zaobišao Božićni sajam, na kojem su se mogle pronaći rukotvorine i domaći proizvodi izlagača, a Božićni vlakić je prometovao u periodu od 17. do 23. prosinca i čekalo se u redu za vožnju. Vrijedilo je posjetiti čarobni park kestenova ove godine i uvjeriti se u 'Božićnu čaroliju Kutine'.

18. travanj 2024 21:19