Ukratko
StoryEditor

cargo-partner: nove usluge direktnog zbirnog kamionskog prijevoza

30. Lipanj 2020.
Međunarodni info-logističar uveo je nove direktne linije zbirnih kamionskih usluga između Španjolske i Hrvatske, te između Turske i Hrvatske

Za svoje kupce cargo-partner sada ima nova logistička rješenja direktnog zbirnog kamionskog prijevoza između Španjolske i Hrvatske s polascima do tri puta tjedno. Prikup robe i dostava omogućeni su na području cijele Španjolske i Hrvatske.

Uz prijevoz generalnog tereta, cargo-partner također pruža transportna rješenja za opasnu robu (ADR), te robu osjetljivu na temperature, uz usluge carinjenja i osiguranja u prijevozu.

Uz Španjolsku, cargo-partner ima novu direktnu kamionsku zbirnu liniju pet puta tjedno između Turske i Hrvatske. cargo-partnerovi uredi u Istanbulu, Mersinu, Bursi, Izmiru i Gaziantepu, uz suradnju turskih partnera omogućuju kupcima brzo i učinkovito logističko rješenje pet puta tjedno uz flotu od 250 kamiona i 4.000 m² skladišnog prostora. Osigurana je usluga preuzimanja robe u slobodnoj zoni po zbirnim cijenama uz mogućnost carinjenja na vozilu s direktnom dostavom, te dodatne usluge sortiranja robe uz dostavu na više lokacija zahvaljujući gustoj mreži distributera. Potpuna transparentnost zajamčena je zahvaljujući online SPOT 'Visibility & Colaboration' platformi.

cargo-partner – rješenja po mjeri svake industrije

cargo-partner je privatna info-logistička tvrtka s potpunom uslugom koja nudi sveobuhvatan portfelj rješenja za zračni, pomorski, kamionski i željeznički prijevoz i skladištenje. Više od trećine stoljeća iskustva u informatičkoj tehnologiji i optimizaciji opskrbnog lanca, tvrtka izrađuje prilagođene usluge za široku paletu industrija kojima ostvaruje konkurentne prednosti klijentima širom svijeta.

cargo-partner je prisutan u Hrvatskoj od 1996. godine i trenutno broji više od 80 zaposlenika u zemlji, uz četiri ureda u Zagrebu i Rijeci. Lani je tvrtka otvorila novi ured u Sky Office Toweru u Zagrebu radi rastuće potražnje kupaca za cestovnim prijevozom.

Uz portfelj sveobuhvatnih namjenskih rješenja, cargo-partner nudi usluge za razne industrijske grane, uključujući prehrambenu, farmaceutsku, automobilsku industriju, modu i životni stil, te visoku tehnologiju i elektroniku.

Iskoristite cargo-partner mrežu za prijevozna i logistička rješenja s najvišim standardima sigurnosti i kvalitete prijevoza vaše robe na bilo koju lokaciju u svijetu.

27. travanj 2024 00:29