Ukratko
StoryEditor

CARWIZ rent a car predstavlja franšizni model poslovanja i u Las Vegasu  

11. Ožujak 2020.
Las Vegas
Tijekom američke turneje Carwiz predstavlja svoje poslovanje i na International Car Rental Showu.

Carwiz rent a car od 22. do 24. ožujka predstavlja model franšiznog poslovanja na International Car Rental Showu u Las Vegasu koji mnogi laskavo nazivaju najvećim globalnim sajmom rent-a-car industrije.

“Nakon potpisivanja franšiznih partnerstva u Floridi odlučili smo se na korak naprijed, detaljnije se predstaviti ovom vrlo zahtjevnom i pomalo agresivnom, američkom tržištu. Zahvaljujući analizama i iskustvu koje smo stekli poslovanjem u dvadeset država putem franšiznog modela i ponukani globalnom ekspanzijom koju smo ostvarili u svega godinu dana i koja je istaknula našu kvalitetu, usudim se reći da smo i više nego spremni za nova širenja.”, pojasnio je ovaj poslovni potez osnivač i direktor Krešimir Dobrilović.

Dobrilović ističe kako je na International Car Rental Showu već “kao kod kuće“, a ne gost ali unatoč tome osnivaču Carwiza ovo je prvo službeno izlaganje na izložbenom prostoru čime je predstavljanje brenda potencijalnim klijentima uvelike olakšano:

“Ovdje dolazim godinama, od samih početaka u industriji i ovdje sam mnogo naučio o trendovima i principima industrije ali sam istovremeno sklapao i brojne poslovne dogovore s partnerima iz svih krajeva svijeta. Unatoč velikom broju utakmica u nogama ovo nam je prvi puta da izlažemo, odnosno da imamo svoju brendiranu lokaciju na kojoj ugošćujemo postojeće partnere i potencijalne suradnike zbog čega sam vrlo zahvalan svome timu i neizmjerno uzbuđen.”, nadodao je Dobrilović.

Carwiz rent a car je nakon ostvarenih dvadeset franšiznih partnerstva diljem svijeta i izlaska na europsko, afričko i azijsko tržište krajem 2019. istupio i u Sjedinjene Američke Države, točnije sklopio dva poslovna dogovora u saveznoj državi Floridi.

Nakon nastupa na WTM sajmu u Londonu i EMITT sajmu u Istanbulu red je došao za jačanje svoje pozicije i predstavljanje svijetu i na International Car Rental Showu. Sajam u Las Vegasu uz brojna predavanja uglednih predavača tijekom svog trajanja svim gostima i izlagačima nudi sve  o trendovima i novostima u industriji, kao i jačanje poslovnih odnosa s potencijalnim partnerima iz svih krajeva svijeta zbog čega je i zaslužio naziv „najprestižniji globalni sajam rent-a-car industrije“. Nakon samog sajma u Las Vegasu iz Carwiza najavljuju i nastavak američke turneje u Orlandu, Miamiju, Washingtonu i New Yorku. 

18. travanj 2024 23:36