Ukratko
StoryEditor

Na Zagrebačkom velesajmu počinje sajam Ambienta

09. Listopad 2019.
Sajam Ambienta

Nova AMBIENTA sa sadržajnim fokusom na stanovanju i tematskom uređenju priča o ideji, dizajnu, arhitekturi, građenju i hrvatskoj proizvodnji, na konceptu salonske postave u 10 paviljona Zagrebačkog velesajma ukupne površine 27.000 četvornih metara, s ponudom 450 domaćih i stranih izlagača, u terminu od 9. do 13. listopada ove godine obuhvaća temeljna područja:

  • DESIGN ZONE
  • NAMJEŠTAJ, UNUTARNJE UREĐENJE, INDUSTRIJSKI PROGRAM
  • GRAĐENJE i OPREMANJE
  • HORECA - Living kitchen
  • ART FAIR ZAGREB
  • PRESALE OWNER - ekskluzivna kupnja namještaja tvrtki Design Zone
  • STRUČNI i EDUKACIJSKI PROGRAM         

Design Zone, prepoznata od strane struke i javnosti, kroz dvije nove cjeline u paviljonu 5 pokazat će visoko profiliran programski dio predvođen eminentnim tvrtkama i brendovima: Artisan, Blue Tag, Prostoria, Dizz Concept, Nunc, Mila&Milli, Regeneracija,…

Svoja umjetnička djela na Zagreb Art Fair predstavit će slikari, kipari i fotografi, a izdvajamo nastup renomiranih umjetnika i galerista iz Italije, Austrije, Bosne i Hercegovine,  Slovenije i Hrvatske.

Nove trendove u Horeca sektoru bit će prezentirane na Horeca - Living kitchen s ponudom uređaja i opreme za hotele, restorane i catering, kuhinjskih uređaja i opreme za dom dok će na Građenju i opremanju biti predstavljena ponuda podnih obloga, parketa, prozora, vrata, montažnih i mobilnih kuća, građevinskih strojeva, opreme i alata.

Svi posjetitelji će tijekom trajanja salona, u paviljonu 10A, imati mogućnost kupnje namještaja tvrtki iz Design Zone na tzv. presale owner.

Dolazak inozemnih stručnjaka obilježava snažan prateći program, predvođen stručnim skupom Ambienta za arhitekte na kojem će nastupiti nizozemski osnivač pokreta Trashpackers, Tijmen Sissing.

Radno vrijeme salona je od 10,00 do 19,00 sati, au petak, subotu i nedjelju do 20,00 sati. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna.

26. travanj 2024 18:52