Ukratko
StoryEditor

Europcar otvara poslovnicu u centru Zagreba  

17. Veljača 2020.
Piše:
piše PROMO
Uniline pojačava ponudu i dostupnost rent a car franšize Europcar koja ove godine otvara novu poslovnicu u samom središtu Zagreba i povećava flotu za novih 300-tinjak automobila

Uniline, vodeća destinacijska management kompanija u Hrvatskoj i regiji Jugoistočne Europe, posljednjih je deset godina nositelj globalne rent a car franšize Europcar, a ove godine dodatno širi mrežu Europcar poslovnica, kao i flotu vozila za najam.

U sklopu širenja mreže poslovnica početkom godine je otvorena nova poslovnica u centru Zagreba, na adresi Kneza Borne 2 u sklopu hotela Sheraton, što će Europcar ponudu dodatno približiti domaćim i inozemnim klijentima koji putuju u Hrvatsku ili regiju.

Europcar je jedna od vodećih rent a car kompanija u Hrvatskoj. Vozni park ima oko 2000 vozila, a osim u centru Zagreba poslovnice se nalaze i u zračnim lukama Zagreb, Krk, Pula, Zadar, Split i Dubrovnik te u poslovnoj zgradi u Puli. 

- Smatramo da su atraktivna flota vozila, čija starost ne prelazi 15 mjeseci, kvaliteta usluge, obučen kadar, desetogodišnje iskustvo i posvećenost poslu, dobar preduvjet da nam korisnici daju svoje povjerenje. Iz godine u godinu bilježimo sve veći broj korisnika koji nas prepoznaju kao pouzdanog partnera i nanovo nam se vraćaju - istaknula je Edita Petaros, članica Uprave i direktorica sektora rent a car-a i nabave.

Europcar je vodeća globalna rent a car kompanija s poslovnicama i partnerima u više od 160 zemalja svijeta. Klijentima su na raspolaganju razne klase vozila, od ekonomske, kompakt, standardne, do SUV-a, premium klase i kombija, a u ponudi se nalaze i ekološka hibridna vozila te širok izbor vozila s automatskim mjenjačem.

19. travanj 2024 04:58