Ukratko
StoryEditor

Green Deal Europske komisije na sajmovima Ecomondo i Key Energy 2020.

24. Listopad 2020.
Ecomondo i Key Enegry

Program Green Deal Europske komisije slijeće na platformu sajmova Ecomondo i Key Energy 2020., salona društva Italian Exhibition Group posvećenih zelenoj i kružnoj ekonomiji i obnovljivim izvorima energije, koji će se održati u talijanskom gradu Riminiju od 3. do 6. studenoga.

Europska je komisija za cilj postavila nultu stopu plinova koji utječu na promjenu klime od ovog trenutka do 2050., ali i rekonstrukcija gospodarstva u post-korona razdoblju bit će također zelena, a odlučujući će čimbenici biti i ušteda resursa i potrošnje energije. Tehnologija, inovacija, javne politike zelene ekonomije i privatnih investicija: na Ecomondu i Key Energyju na scenu će stupiti sustav inovacija i kompetencija koji od upravljanja ciklusom otpada i vodenim izvorima stiže do novih oblika mobilnosti ili upravljanja javnom rasvjetom kako bi odgovorio na ambiciozan poziv iz Bruxellesa. Mjesto susreta ponude i potražnje fizičko je, a mogućnosti se množe u digitalnoj dimenziji.

Za izdanja sajmova Ecomondo i Key Energy 2020. godine Italian Exhibition Group štandovima izlagača dodao je i digitalnu platformu koja će ne samo omogućiti praćenje streaminga događanja, nego i pristup području rezerviranom za izlagače. Dovoljno je registrirati se na mrežnoj stranici događanja kako biste ušli u područje za poslovanje koje je namijenjeno svima koji ne mogu doći u Italiju ili onima koji ni u normalnim uvjetima ne bi mogli svladati putovanja na velikim udaljenostima.

18. travanj 2024 06:53