Ukratko
StoryEditor

Iskoristite slobodno vrijeme za edukaciju i poboljšajte iskustvo svojih korisnika

17. Rujan 2020.
Želite li optimirati resurse, pravilno planirati, ali i provoditi projekte prema usklađenoj i dogovorenoj kvaliteti te dogovorenim rokovima, kako biste zaštitili svoje poduzeće od neplanskih troškova i istodobno mu osiguravati proširenje portfelja i tržišnog nastupa, tu je program ‘Projektni menadžer‘ u Institutu za menadžment

Pred nama je ekonomska kriza navodno gora od one 2008. Da se što prije izvučete iz teškog razdoblja, moglo bi vam pomoći – znanje. U idućim mjesecima trebat ćete rezati troškove gdje god budete mogli. Zato ulažite u svoje znanje jer bi vam upravo ono moglo postati najbolji oslonac u vremenima koja dolaze.

Pravi trenutak

Razmislite samo koliko biste sada bili u lakšoj situaciji da imate više znanja o optimizaciji resursa i upravljanju rizicima. Ili da ste sa svojim klijentima potpisali ugovore i uredili projektnu dokumentaciju na temelju koje biste lakše planirali svoju financijsku sliku! Ako do sada niste shvaćali koliko je važno ozbiljno i sistematski upravljati zadacima, resursima, proračunom, osiguranjem kvalitete projekata u definiranom vremenu, ali i nadzoru nad timom i komunikacijom s njim, vjerujemo da vas je situacija s koronavirusom podsjetila na to.

Zato iskoristite ovo vrijeme koje nam je dano i uložite ga u nešto pametno. Sada je, zaista, pravi trenutak da upišete edukaciju o projektnom menadžmentu i naučite kako uspješno upravljati svojim zadacima i projektima, kako se prije toga pripremiti kvalitetnim planiranjem pripremom projektnog plana, kako upravljati timom čak i na daljinu, digitaliziranom komunikacijom, te kako pretočiti ideje u konkretne zadatke. Naravno, u ovakvim okolnostima važno je naučiti i kako postići dogovorenu kvalitetu isporuke usklađivanjem paralelnog rada raspršenih timova na projektu. Potražite još odgovore na pitanja kako postići glavni cilj, visok dogovoreni stupanj zadovoljstva vaših klijenata u proizvodima i uslugama koje im osiguravate. Naučite upravljati timom da bi se svi dionici osjećali i bili dijelom projekta upravo kad je to potrebno za provedbu zadatka. Sada napokon možete razmotriti i kako smanjiti te spriječiti moguće dodatne troškove koji su godinama cijedili vaše zalihe zbog loše ili nedefinirane radne kvalitete. Jer, jasno je kao dan, ostat će nam vjerni samo oni klijenti koji su zadovoljni našim uslugama i proizvodima.

Interaktivno, praktično i individualno

Takvo, projektno upravljanje, uz dodatnu primjenu agilnog poslovanja, nikad nije bilo važnije. Stoga, želite li optimirati resurse, pravilno planirati, ali i provoditi projekte prema usklađenoj i dogovorenoj kvaliteti te dogovorenim rokovima, kako biste zaštititi svoje poduzeće od neplanskih troškova i istodobno mu osiguravati proširenje portfelja i tržišnog nastupa, pozivamo vas da upišete program 'Projektni menadžer' u Institutu za menadžment.

Vode ga iskusne predavačice s bogatim iskustvom u realnom sektoru: konzultantica i voditeljica projekata Ivana Lampek Pavčnik i IT stručnjakinja Mira Mileusnić Škrtić. Interaktivna predavanja, praktična nastava i individualne konzultacije tijekom čak 150 sati osposobit će vas za kvalitetno upravljanje budućim projektima i timovima.

Više informacija potražite na službenim stranicama Instituta za menadžment www.izm.hr ili nas nazovite na telefonski broj 01/7899-700.

24. travanj 2024 06:06