Korona i biznis
08. studeni 2019.

Izoštri svoj pogled na MBA - zadnja prilika za prijavu!

MBA Workshop Cotrugli   

Tražite nove izazove? Spremni ste za napredak u karijeri i želite imati ono nešto što vas razlikuje od ostalih kandidata? MBA titula mogla bi biti upravo ono što trebate!

Na dinamičnom MBA Workshopu 14. studenoga u Zagrebu u organizaciji COTRUGLI Business School očekuje vas niz interaktivnih vježbi temeljenih na design thinking metodologiji, koja je zaslužna za stvaranje najinovativnijih proizvoda i usluga u svijetu zadnjih nekoliko godina.

Svi sudionici imat će priliku proširiti svoju mrežu poslovnih kontakata i saznati više o mogućnostima umrežavanja koje nudi COTRUGLI te o najnovijim i relevantnim trendovima u MBA svijetu.

Preduvjet za prijavu je relevantno radno iskustvo (minimalno 3 godine), fakultetska diploma i znanje engleskog jezika, a MBA Workshop će voditi cijenjeni predavač Dimitrios Andritsos, PhD (HEC Paris).

Rok za prijavu je 11. studenoga. Sudjelovanje se ne naplaćuje, a broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Za više informacija i prijavu kliknite OVDJE.

Dojmovi o predavaču

Profesor ima vrlo široko znanje, ugodan je i otvoren za razumijevanje svačije perspektive. Iako se ni u kojem smislu nisam bavio proizvodnjom, njegovo predavanje me zaintrigirao i natjeralo da pročitam nekoliko naslova iz profesorove preporuke.

Robert Aranđelović, Logistics Manager, iC consulenten ZT GesmbH

Profesor Dimitrios nam je objasnio i približio način na koji proces inovacije može postati izvor stalne kompetitivne prednosti na primjeru usporedbe dvije različite poslovne strategije. Profesor vrlo vješto zadržava pažnju, zna kako objasniti složene koncepte, a pritom odgovoriti i na sva pitanja koja imate. Predavanje je bilo izvrsno, baš kao i grupni rad. Uživala sam!

Jasmina Muhedinović, Director, Minerva Medica

Impresioniralo me profesorovo iskustvo i znanje. Naučili smo kako analizirati tvrtke s kompleksnim procesima, riješiti brojne izazove te kako pronaći najučinkovitije rješenje za poslovanje.

Hrvoje Herman, Proposition Manager, Hrvatski Telekom

Profesor Dimitrios Andritsos na zadivljujući način involvira svoje studente. Na primjerima velikih svjetskih kompanija prikazao je kako im različite strategije i vrhunski operativni procesi pomažu u izgradnji kompetitivne prednosti u odnosu na konkurenciju. Za mene je bilo najzanimljivije predstaviti procese koji se odvijaju u tvrtki u kojoj radim i otkriti koja bi se poboljšanja mogla uvesti.

Olivera Stojanović, Senior Staff Verification Engineer, HDL Design House