Ukratko
StoryEditor

KK Dinamo Zagreb i Konjički klub Appaloosa provode projekt Aktivna 3. dob

08. Prosinac 2020.

Košarkaški klub 'Dinamo Zagreb' i Konjički klub 'Appaloosa' udružili su snage kako bi zajednički proveli projekt Aktivna 3. dob. Riječ je o projektu sufinanciranom iz Europskog socijalnog fonda kojemu je cilj uključivanje velikog broja umirovljenika te organizacija sadržaja i aktivnosti  prilagođenim za ovu rizičnu, i pomalo zanemarenu skupinu. Aktivnosti, koje se već provode uključuju rekreativne treninge, međugeneracijska druženja, odlaske na utakmice seniorske ekipe KK Dinamo Zagreb, jahanje i edukaciju zdravstvenih djelatnika, a organizacijom svega navedenog doprinosi se i smanjenju usamljenosti umirovljenika, unaprjeđivanju zdravlja te promjena loših navika kod ove skupine naših sugrađana.

Ukupna vrijednost ovog projekta je 1.372.985,57 kuna, trajati će 32 mjeseca, a sve aktivnosti u sklopu projekta su besplatne. Do sada je KK Dinamo Zagreb u program uključio 40-ak umirovljenika, a provedeno je 60 aktivnosti. Sve aktivnosti se provode u dvorani KK Dinamo Zagreb u Rudešu koja je dovoljno velika da se poštuju sve epidemiološke mjere.  

KK Dinamo Zagreb se ovim Projektom nametnuo u Zajednici kao Udruga koja provodi košarkaške aktivnosti za djecu, ali i rekreativne aktivnosti za umirovljenike, s kojima se Klub trudi ostvariti vezu, te osigurati i nastavak svih navedenih aktivnosti i nakon završetka projekta.

Prijave se primaju na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj: 098 9474841 kao i direktno u prostorijama kluba – Rudeška cesta 71 od 8 do 16 sati.

Svi su dobrodošli!

19. travanj 2024 01:31