Ukratko
StoryEditor

Links nagrađen certifikatom Poslodavac Partner

16. Prosinac 2020.
Links CEP

Maloprodajni lanac računalne opreme Links 2020. godinu završava uz veliki uspjeh u području upravljanja zaposlenicima. Naime, Links je krajem studenog završio s postupkom neovisne ocjene njihovog HR sustava te stekao certifikat Poslodavac Partner. Riječ je o certifikatu koji konzultantska kuća SELECTIO dodjeljuje onim kompanijama koje u postupku ocjenjivanja dostignu visoke standardne kvalitetnog upravljanja zaposlenicima.

 Iz tvrtke Links ističu da im je kao tvrtki uvijek u fokusu bilo, osim osiguravanja zadovoljstva njihovih kupaca, i osiguranje zadovoljstva zaposlenika, a da su ovu izazovnu godinu odlučili iskoristiti i za ulaganje velikih napora u dodatni razvoj tog segmenta poslovanja. Links je tako u postupku certifikacije demonstrirao stratešku važnost HR funkcije u organizaciji, strukturirane procese regrutiranja i selekcije zaposlenika, te kvalitetan sustav upravljanja radnom uspješnosti u koji su uključeni svi zaposlenici tvrtke.

Links je tvrtka u kojoj se komunicira transparentno i otvoreno, a potrebe zaposlenika u tvrtki nastoje se neprestano osluškivati, uz omogućavanje balansa između privatnog i poslovnog života, kao i osjećaja sigurnosti i stabilnosti, osobito u ovom periodu pandemije. Tako su zadržani svi benefiti za zaposlenike, uključujući i isplatu uskrsnica, regresa i bonusa. Od početka pandemije Links osigurava i zaštitna sredstva za zaposlenika te kombinaciju rada od kuće i rada iz ureda, za radna mjesta gdje to dozvoljava priroda posla., 

Brigu za zaposlenike tvrtka iskazuje i inicijativama poput slobodnog dana za prvi dan škole roditeljima prvašića, sudjelovanjem u troškovima rekreacije, besplatnim toplim napitcima i  organiziranim prijevozom zaposlenika do centrale. Links brine i o poslovanju na društveno odgovoran način, pa je tako ove godine tvrtka sudjelovala u donacijama za zdravstveni sustav nakon potresa, kao i donacijama za vatrogasne službe.

„Jako nas je razveselilo pozitivno izvješće i činjenica da je naš napredak prepoznat i nagrađen certifikatom Poslodavac Partner. Doista, uložili smo izniman trud kako bismo ostvarili ovo postignuće, no ono što nas čini posebno sretnim je prilika da uz pomoć ovih praksi usvojimo izvrsnost kao ključnu sastavnicu naše korporativne DNA. Links ima ambiciozne planove te je upravo izgradnja i jačanje partnerskog odnosa kako sa zaposlenicima tako i sa širom zajednicom jedan od bitnih preduvjeta našeg daljnjeg rasta i dugoročnog uspjeha. Puno vam hvala na podršci te na razumijevanju i prilici da u samom procesu certificiranje učimo i razvijamo se.“ istaknuo je Vlatko Škarica, Direktor tvrtke Links.

Trenutno je 60 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

18. travanj 2024 18:39