Ukratko
StoryEditor

Luckia Hrvatska treću godinu zaredom nositelj certifikata Poslodavac Partner

26. Listopad 2020.
Luckia Hrvatska

Luckia Hrvatska, brand igara na sreću kojim upravlja tvrtka Major Internacional d.o.o., i ove je godine prošao kroz nezavisnu analizu svojih procesa upravljanja zaposlenicima i zadovoljio visoke standarde za stjecanje certifikata Poslodavac Partner. Riječ je o certifikatu kojeg od 2005. godine dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO tvrtkama koje demonstriraju izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Luckia Hrvatska je dio projekta Certifikat Poslodavac Partner već tri godine, pri čemu svake godine ostvaruju sve više rezultate tijekom postupka certifikacije, što svjedoči o kontinuiranim naporima koje u tvrtki ulažu u osiguravanje zadovoljstva zaposlenika. U ovogodišnjem procesu, tvrtka se osobito istaknula visokim ulaganjima u razvoj zaposlenika. Svi zaposlenici su u protekloj godini prošli kroz barem jedan oblik usavršavanja, dok je u prosjeku svaki zaposlenik Luckije sudjelovao u čak preko 50 sati edukacija. U tvrtki ističu i da svake godine provode ispitivanja zadovoljstva zaposlenika, pri čemu u istraživanja uključuju sve zaposlenike te nastavno na dobivene rezultate rade akcijske planove, a sve kako bi radne uvjete mogli što više prilagodili željama i potrebama zaposlenika.

Luckia Hrvatska je krajem lipnja dobila i priznanje Izvrsnost u izazovima, koje se od travnja ove godine dodjeljuje tvrtkama koje su tijekom pandemije koronavirusa pokazale da i u nepredvidljivim i zahtjevnim okolnostima brigu za svoje zaposlenike stavljaju na prvo mjesto. U Luckiji ističu da su za vrijeme pandemije dodatno ojačali timski duh i komunikaciju te da su omogućili zaposlenicima davanje prijedloga za nove usluge i projekte te sudjelovanje u njihovoj izradi što je dovelo do odličnih rezultata.

Iako je certifikat dodijeljen za prethodnu godinu iznimno smo ponosni što smo ga primili u ovim trenucima. Mislim da smo svi kroz ovu godinu naučili koliko je važno neprestano ulagati i brinuti o zaposlenicima. Neizmjerno smo zahvalni svim našim zaposlenicima koji i dalje s istim elanom rade u novonastalim uvjetima. Naši visoki rezultati ove godine motiv su nam da i dalje stvaramo nove projekte i nastavimo s dobrim HR praksama koje imamo.“ istaknula je Tanja Švec, Voditeljica odjela ljudskih resursa za Luckia Hrvatska.

Trenutno je 59 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta 

20. travanj 2024 05:26