Ukratko
StoryEditor

Mutimir: Udruga Penkala ponovno okuplja mlade hrvatske istraživače

01. Prosinac 2021.
mutimir 2021

Svima nam je već dosta nastave i sastanaka na daljinu, slušalica na ušima, otkazanih putovanja i propalih planova. Ove smo godine usavršili razne online formate za Penkaline aktivnosti, ali ništa ne može zamijeniti iskustvo Mutimira uživo! 28. i 29. 12. 2021, na već poznatoj lokaciji u Stubičkim Toplicama čekaju vas dva dana puna upoznavanja, druženja, znanstvenih predavanja i raspravljanja, a naći će se i pokoja radionica i okrugli stol.

Mutimir je godišnje okupljanje mladih hrvatskih istraživača, iz znanosti i industrije, iz Hrvatske i inozemstva. Organizira ga udruga Penkala i to već šestu godinu za redom! Možeš ga zamisliti kao poluformalnu mini-konferenciju na kojoj stvaramo podlogu za buduće prijateljske i stručne veze u istraživačkoj zajednici. Ako vam je i dalje teško zamisliti što je to Mutimir, bacite oko na stranice arhive prošlih Mutimira.

Što očekivati na Mutimiru? 

  • Predstavljanja sudionika
  • Znanstvena predavanja
  • Okrugli stol
  • Brainstorming na temu “Što nedostaje hrvatskom istraživačkom ekosustavu?”
  • Edukacijska predavanja i radionice
  • Predstavljanja sponzora
  • Beskonačno kava i druženja
  • Bazensko baćakanje 
  • Party!

Prijavite se još danas i naoružajte se na Mutimiru 2021 dozom entuzijazma i novih informacija za nove uspjehe u sljedećoj godini. Detaljan raspored i plan biti će objavljen nakon završetka prijava!

image

snaga mutimira

foto

Mutimir je primarno orijentiran na doktorske studente i postdocove zaposlene u akademiji ili istraživače u industriji. No veselimo se i studentima, posebno diplomskog studija koje zanima istraživački rad i razmišljaju o svojoj budućoj karijeri ?

Prijave se vrše popunjavanjem online forme, na temelju koje ćemo napraviti bilten sudionika. Ideja je da kroz bilten svatko može pretražiti zanimljive ljude i kasnije se “uživo” upoznati ? Bilten će biti objavljen na web stranicama penkale i poslan na mail svim sudionicima ?

Prijave su produljene do 1.12.2021.! Požurite, jer je Mutimir 2021 ograničen na 80 sudionika!

Sudjelovanje na Mutimiru košta 400 kn te pokriva puni pansion za dva dana s jednim noćenjem u hotelu Matija Gubec, prijevoz iz Zagreba do Stubičkih toplica, bazen, party i majicu! Za studente sponzorirana cijena je 250 kn. Ukoliko ne budete u mogućnosti sudjelovati i otkažete do roka o kojem ćemo pravovremeno najaviti, novci će se vratiti u potpunosti, a inače djelomično. Više informacija nakon prijava.

Za sudjelovanje biti će obavezno imati COVID potvrdu (ili o cijepljenju ili o negativnom testu). Sve moguće promjene uslijed novih odredbi Stožera će biti pravovremeno obaviještene na stranici udruga-penkala.hr.

Ukoliko biste željeli sudjelovati, ali nikako ne možete doći uživo, popunite prijavu ovdje. Ovisno o broju zainteresiranih i tehničkim mogućnostima potencijalno ćemo organizirati online prijenos dijela Mutimira.

Poziv sponzorima!

Pozivamo hrvatske firme koje žele podržati aktivnosti Penkale tokom cijele 2022. godine da nam se jave i da sudjeluju na Mutimiru! 

Svojom donacijom podržavaju  volonterski rad udruge na promicanju znanosti, spajanju hrvatskih znanstvenika, dijeljenju znanja i iskustava među generacijama kao i povezivanju znanosti i industrije. Udruga objavljuje znanstveni blog, pokrenula je prvi hrvatski znanstveni podcast i održava Znanstvenu spajalicu s ciljem stvaranja znanstvene mreže  na društvenim mrežama. 

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

25. travanj 2024 09:24