Ukratko
StoryEditor

Novi broj InStore magazina u digitalnom formatu

22. Travanj 2020.
InStore magazin
Izazovi s kojima se susrećemo dramatično su promijenili našu svakodnevicu, utjecali su na gospodarstvo u cjelini, a samim time i na način poslovanja brojnih kompanija u FMCG sektoru. Upravo zato InStore magazin i dalje ostaje vaša karika u pametnom poslovanju donoseći najnovije informacije iz FMCG sektora u travanjskom broju.  

Vrijeme u kojem se nalazimo zahtijeva nove vještine i znanja, upravo zato pročitajte digitalno izdanje InStore magazina te saznajte novosti iz FMCG sektora.

Samo oni koji prepoznaju prilike i rizike i u skladu s njima poduzmu korake u pravom smjeru, mogu računati na opstanak na sve zahtjevnijem tržištu. Novi broj InStore magazina donosi sve o utjecaju koronavirusa na poslovanje, ključnim koracima za nošenje s krizom uzrokovanom koronavirusom, životu s koronom te kupnji u doba pandemije.

- Svi planovi od prije mjesec dana debelo su zastarjeli. Nove planove gotovo je nemoguće raditi jer je previše nepoznanica. Teško je u ovakvo doba nesigurnosti ostati pozitivan. No, s druge strane ima puno pozitivnih znakova. Ljudi si međusobno pomažu. Tvrtke također posluju odgovorno, darujući potrebne artikle bolnicama i potrebitima. Uključila se i država i spriječila kolaps dijela gospodarstva koji pati. Ima razloga i za optimizam. Samo treba gledati na pravu stranu. Mi pokušavamo dodati svoj dio. Vodimo se poznatom perzijskom izrekom 'I to će proći' izjavio je Aljoša Parotat, direktor InStore magazina.

Tema travanjskog broja su milenijalci u FMCG-u, a kroz pregled aktivnosti trgovaca, kao i stručne tekstove donosimo najvažnije zaključke o društveno odgovornom poslovanju i održivosti. Također, u Vodiču kroz kategoriju donosimo pregled kategorija piva, roštilja i mesnih proizvoda, a u FOCUSU su osobna njega i oralna higijena.

Digitalno izdanje InStore magazina pronađite na službenoj web-stranici, a za dnevnu dozu novih FMCG informacija ne zaboravite uz web pratiti Facebook i LinkedIn.

29. travanj 2024 21:43