Ukratko
StoryEditor

Online u offline: prvi CRO LinkedIn MeetUP

18. Lipanj 2021.
CRO LinkedIn MeetUP

Dolaskom korona-krize mikro, mali i srednji poduzetnici izgubili su jedan od osnovih alata širenja vlastitog businessa – networking. Zato je u posljednih godinu dana hrvatska poduzetnička scena, ali i ostali, aktivno preselila svoj networking online – na LinkedIn platformu.

Kako bi im se omogućilo da svoje LinkedIn konekcije napokon upoznaju i uživo, pod organizacijskom palicom Lee Kosović (LOL Event Management), Marina Mrše (Peekator) te Martine Raškaj (CV i LinkedIn savjetnica), uz podršku ZICER-a organiziran je prvi CRO LinkeIn MeetUP. Potaknuti inspirativnim pričama i podrškom svakog pojedinca, odlučili smo povezati sve te priče i omogućiti im da se međusobno isprepletu, istaknula je Lea.

Program je bio koncipiran od panela kojeg je moderirala Martina Raškaj, a na pitanja o LinkedInu svoje iskustvo podijelili su Dino Kečević, inspirativni 18-godišnjak i najmlađi sudionik eventa, Marko Krčmar (LIVMARK) te Bojan Bernik (Morgan Grey, portal klik.hr). Kao najvrijedniju stvar koju su dobili od svakodnevnog pisanja, panelisti su istaknuli samopouzdanje te ohrabrili publiku da budu aktivni i ne brinu što će drugi reći. Marin Mrša je u svojoj prezentaciji ispričao svoje iskustvo, strategiju objavljivanja i vrijednosti koje mu je donio LinkedIn.

Da im se tema svidjela, publika od preko 60 ljudi pokazala je i s neočkivano velikim brojem pitanja nakon panela i prezentacije, nakon čega je nastavljeno opušteno druženje i upoznavanje uživo.

Zbog želje da se čim više LinkedInovca upozna licem u lice, već drugi po redu CRO LinkedIn MeetUP održat će se u Rijeci, 25. lipnja s početkom u 18 sati, u Proizvodnom parku Torpedo, a u planu su i Zadar, Osijek, Split te Dubrovnik. Kako bismo okupili hrvatsku LinkedIn zajednicu na jednom mjestu, kreirana je i grupa CRO Li Community.

19. travanj 2024 00:03