Ukratko
StoryEditor

Osvoji Algebrine MBA stipendije vrijedne 502.500 kn

15. Travanj 2021.
e-leadership algebra

Algebrin MBA stipendijski natječaj jedinstvena je prilika da odmjerite svoja znanja i sposobnosti sa poslovnim stručnjacima iz najrazličitijih područja. Svima im je zajednička volja za znanjem i pobjednički duh. Prijavite se pokažite što znate, osvojite stipendiju i upišite jedini e-Leadership MBA studij u regiji!

Sada posebno dobra vijest za sve one koji razmišljaju o MBA studiju - pokrenuli smo novi ciklus prijava za naše već tradicionalno i nestrpljivo isčekivano MBA stipendijsko natjecanje! Riječ je o jedinstvenom događanju na kojem možete provjeriti svoju motivaciju i vidjeti  kako se uklapate u organizaciju studija i želite li biti dio ambiciozne ekipe s kojom ćete raditi na timskom zadatku. I naravno, možete li osvojiti jednu od naših vrijednih e-Leadership MBA stipendija!  

Algebrin MBA studij osmišljen je i izvodi se u suradnji s predavačima s Kelley School of Business, Sveučilišta u Indijani i fokusira se na praktičnim znanjima koja poslovne ljude pripremaju za izazove digitalne transformacije. Kelley poslovna škola i njeni MBA programi među najbolje su ocijenjenima u SAD i garancija su visokih obrazovnih standarda i našeg MBA studija. 

Poslušajte iskustva nekih od sudionika i pobjednika naših prijašnjih MBA stipendijskih natjecanja. Saznajte kako su se pripremali, što ih je brinulo, što motiviralo, što iznenadilo…i kako su se izborili za svoju stipendiju.

Luka Maričić jedan je od onih koji su pobijedili na natjecanju i idealan sugovornik na tu temu. Vjerujemo kako njegovo iskustvo može biti itekako zanimljivo svima koji razmišljaju da se prijave. Pogledajte i poslušajte svakako!

Tu je i Mario Pavić koji posebno ističe važnost timskog rada i networkinga s poslovnim ljudima iz najrazličitijih industrija koji su se prvi puta susreli baš na stipendijskom natjecanju, radili zajedno u timu i ostali povezani. Sjajna priča koja pokazuje svu važnost networkinga kao jedne od osnovnih odlika i stipendijskog natjecanja i samog MBA studija.

Projekti, praktični zadaci i životni case-studies, timski  i individualni, specijalnost su našeg e-Leadership studija, a čine i okosnicu stipendijskog natjecanja. Bitno nam je potaknuti aktivno sudjelovanje svih studenata, vidjeti kako reagiraju u najrazličitijim situacijama. Poslovni svijet danas je izazovniji nego ikada prije i mi svoje studente spremamo baš za takav svijet; za poslovanje u uvjetima novih tehnologija koje mijenjaju sve što znamo.

Ovakav pristup studiju kao sjajnu dodatnu vrijednost prihvatili su i naši MBA studenti. Pridružite im se i krenimo zajedno u veliki MBA izazov. Prvi korak – prijava na naše e-Leadership MBA stipendijsko natjecanje koje pripremamo za kraj svibnja. Prijavite se, pitajte nas sve što nas zanima i vidimo se na natjecanju. Dobro došli!

24. travanj 2024 12:07