Ukratko
StoryEditor

Predsjednički forum - Stavovi svjetskih gurua o izazovima vodstva

05. Listopad 2020.
Često čujemo da je svaka kriza ujedno i prilika - ali za koga i kako?

Ovom će izazovu biti posvećen ovogodišnji tradicionalni godišnji Predsjednički forum IEDC-Poslovne škole Bled, koji će se održati putem video konferencije u petak, 9. listopada od 13:30 do 19:30. sati, pod nazivom 'Globalna kriza kao izazov vodstva'.

Manifestacija pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Slovenije Boruta Pahora organizira se u suradnji s prestižnom Međunarodnom akademijom za menadžment (International Academy of Management), najstarijom udrugom menadžmenta na svijetu, čiji su članovi ugledni profesori menadžmenta i poslovni lideri, uključujući i nobelovce.

Na forumu će biti svjetski poznata imena: dr. Ichak Adizes, guru upravljanja promjenama, prof. dr. Rosabeth Moss Kanter, profesorica s Harvarda i jedna od najpriznatijih stručnjakinja na području strategije na svijetu, prof. dr. Edgar Schein, globalni mislilac na području organizacijske kulture, Muhtar Kent, dugogodišnji predsjednik Coca-Cole i prof. dr. Danilo Türk, predsjednik World Leadership Alliance - Club de Madrid.

Ove će se godine konferencija prvi put održati online na nagrađivanoj slovenskoj platformi MiTeam, koja će omogućiti druženje, rasprave i umrežavanje. Događaj ima vrlo širok program i možete ga pogledati na web stranici.

Da biste pratili konferenciju ili razgovarali s govornicima, kontaktirajte:

Registracija i akreditacije: Iva Eibel, voditeljica korporativnog komuniciranja, T: +386 4 57 92 524 ili +386 40 377 017, E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

22. travanj 2024 04:51