Ukratko
StoryEditor

Vrhunska tehnologija i moderan dizajn u novim Telemach prodajnim mjestima u Hrvatskoj

16. Travanj 2021.
Novi izgled prodajnih mjesta Telemacha Hrvatska prati najnovije trendove u industriji i omogućuje još bolje korisničko iskustvo

Novi izgled i identitet prodajnih centara Telemacha Hrvatska objedinjuje vrhunsku tehnologiju i moderan dizajn. Novi koncept prodajnih centara odražava posvećenost Telemacha Hrvatska tomu da korisnicima pruži najbolje moguće iskustvo te jasno poručuje da kompanija postavlja trendove u svojoj industriji, poštujući najviše standarde kvalitete usluge i proizvoda.

Svi prodajni centri Telemacha Hrvatska preuređeni su u novo ruho i vizualni identitet u roku od samo deset dana te su korisnicima ponovno bili dostupni u rekordnom roku. Pothvat potpunog preuređenja svih 36 prodajnih centara diljem Hrvatske trajao je tako samo 60 dana, od početka siječnja do početka ožujka ove godine, i bez dana kašnjenja u odnosu na zacrtani vremenski plan.

Bolje korisničko iskustvo nadohvat ruke

Zahvaljujući novom izgledu, pri ulasku u prodajno mjesto korisnici mogu odmah doživjeti posebno korisničko iskustvo, u ugodnom okruženju, uz najbolju ponudu. Također, novi koncept olakšava im korištenje tehnologije i iskustvo kupnje, dok im otvoreni format omogućuje bližu interakciju s prodajnim savjetnicima, a samim time i bolje korisničko iskustvo.

Gomila giga i neograničene minute i poruke u novim mobilnim paketima

Telemach Hrvatska je uz nova prodajna mjesta i vizualni identitet brenda korisnicima nedavno predstavio i novu ponudu mobilnih paketa, a koje karakterizira obilje minuta, poruka i gigabajta, veći popusti i niža cijena za više ugovorenih paketa.

Ljubiteljima pretplatničkih paketa od sada su na raspolaganju tri paketa - paket UNLIMITED koji dolazi s neograničenim gigabajtima za 169 kuna mjesečno, te paket TOP koji uključuje 20 gigabajta za 129 kuna mjesečno, i START 3 gigabajta za 79 kuna mjesečne naknade.

I korisnici bonova imaju nove pristupačnije i jednostavnije pakete, bez skrivenih dodatnih troškova, pod imenom SIM2GO u varijantama S, M i L. Pri tome SIM2GO S za 39 kuna korisnicima omogućava 200 minuta poziva i 200 SMS poruka kao i 0,5 gigabajta, M nudi 500 minuta i 500 SMS-ova s 2 gigabajta za 59 kuna, a paket L uključuje 1000 minuta i 1000 SMS poruka te 7 gigabajta za 89 kuna.

Uz nove mobilne pakete, Telemach korisnicima omogućuje da ostvare i još veće popuste, odnosno manje mjesečne troškove za više ugovorenih brojeva. Tako primjerice, privatni korisnici mogu povezati do pet brojeva, a poslovni korisnici do deset, te svaki mjesec ostvarivati znatne uštede.

Korisnici Telemacha imaju i ekskluzivnu priliku uživati u svojoj omiljenoj glazbi vrhunske kvalitete zvuka na jednom od vodećih globalnih glazbenih servisa TIDAL. TIDAL Premium dostupan je za aktivaciju svim postojećim i novim pretplatnicima po cijeni od 39 kuna, a korisnicima UNLIMITED i UNLIMITED PRO paketa za 0 kuna mjesečno.

16. travanj 2024 15:46