Ukratko
StoryEditor

VSC Pro+ internet trgovina – nova B2B I B2C platforma  

04. Svibanj 2020.

Mnogo toga se u posljednjih nekoliko tjedana strmoglavo promijenilo u našim životima. Pandemija koronavirusa je drastično utjecala na našu svakodnevicu i okrenula naglavačke gotovo svaki segment naših životnih navika. Donijela je sa sobom mnogo briga – za zdravlje naših najbližih, ali i ekonomske i egzistencijalne probleme koje nam budućnost može donijeti.

Za sve koji imaju već uhodano ecommerce poslovanje, prodaja u ovim vremenima se drastično promijenila. Dosta je velik pritisak na informatičku opremu – potražnja raste, ali su i prisutne određene poteškoće u nabavi nekih artikala. No, kako se situacija mijenja iz dana u dan, i postojeće navike kupaca se okreću novim potražnjama.

Vrlo je velik interes za otvaranje web shopa. Mnogi trgovci žele u što kraćem roku svoju prodaju preseliti online. Oni su u nešto težoj situaciji od postojećih, otvorenih internet trgovina, jer vidljivost njihove ponude ne može rasti preko noći.

U svakom slučaju, i postojeći i novi web shopovi u ovom periodu ne smiju zanemariti važnost kvalitetnih funkcionalnosti i marketinških mogućnosti sustava za online prodaju.

Tvrtka Mathema d.o.o. već dugi niz godina aktivno djeluje na e-commerce tržištu sa velikim brojem internet trgovina poznatih brandova. Platforma ”VSC Pro+ internet trgovina” na tržištu je već 14 godina s mnogo realiziranih projekata. Sve vrijeme trude se osvježavati je, nadograđivati i nadopunjavati u skladu s promjenama e-commerce poslovanja, uvođenja mnogih zakonskih mjera, te zahtjevima korisnika. Dolazak novih tehnologija, ubrzavanje internetskih procesa, te sve veći naglasak na izvrsnom iskustvu korisnika, rezultirao je izradom potpuno nove platforme VSC Pro+ Internet trgovine. I dalje u potpunosti programiran od strane programera unutar tvrtke, novi projekt je baziran na tehnologijama Microsoft Net Core 3.0. Izvorne funkcionalnosti su dorađene sa velikim brojem mogućnosti: u prezentaciji proizvoda, mogućnosti kupovine, dostave, marketinških funkcionalnosti, i mnogo, mnogo drugih.

Rezultat cijelog projekta su performanse od gotovo 100 posto na Google tražilici:

Testovi sigurnosti pokazuju najvišu ocjenu: A

Potpuno nova funkcionalnost je mogućnost postavljanja Internet trgovine kao Progressive Web Apps - aplikacija koja omogućava kupcima da prilikom pregledavanja Internet trgovine korisnik dobije upit o postavljanju ikone na zaslon mobitela i na taj način jednostavnije i češće koristi tu Internet trgovinu. Putem progresivne aplikacije Internet trgovina tom korisniku može raditi i u offline modu, a samom korisniku ne zauzima mnogo prostora na uređaju.

Primjer ikone Progresive Web Apps za VSC Pro+ internet trgovina

VSC Pro+ Internet trgovina se oduvijek mogla samostalno uređivati i ažurirati. Jer je velika prednost što korisnici mogu potpuno samostalno u bilo koje doba sami upravljati svojom Internet trgovinom.

VSC Pro+ Internet trgovina ima mogućnost B2C i B2B poslovanja ili kao obje mogućnosti u jednoj Internet trgovini. Pruža mogućnost povezivanja u dvosmjernoj komunikaciji sa brojnim ERP sustavima, neki od njih su: 4D Wand, Luceed, QiQo, E-računi i dr.

Zanima vas izrada internet trgovine koja će omogućiti vašem B2B i B2C poslovanju ekspanzivni rast na globalnom online tržištu, kontaktirajte VSC Pro+ tim sastavljen od programera, developera, marketinga i dizajnera, spremnih da vam pruže punu podršku za izradu uspješne internet trgovine.

19. travanj 2024 17:53